Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ach ojka, naraz píšeme jedna o teórii spoľahlivosti, druhá o nespoľahlivosti :-))
chladnička zn. Balcony? počula som, že nie sú veľmi spoľahlivé... pol roka chladia, pol nie :-((
ojka, zmrazený jogurt v chladivé ráno nie je bohviečo :-))
lleilla, dobrá náhoda, ale značka a kvalita dobrá tiež, nie? :D ale super chladničky su to, spolahlivé...síce až na to, že pri zmene počasia sa vedia dosť často "pokaziť", nechápem to :DDD
datelinka, tak sa potom tešíme na teba a diky, za oznam, aspon viem, že jogurtik na balkone sa mi nepokazí do rána (-:O
už sa teda všetky učíte, tak nech vám to ide do hlavičiek. ja sa pripojím neskôr, teraz mám nejaké rodinné povinnosti.
voči vám si plním oznamovaciu povinnosť - shmú vydalo výstrahu 1. stupňa kvôli mrazom, dobrá víla, ak pôjdeš skoro ráno, dobre sa obleč.
dakujem lleilla, nejak mi kava ani nevonia, mne stačí, ked ju doma robím ocovi (((-: nooo, tak že teda odštartujem a povzbudím: tri, dva, jedna, lliella ideeeeeeeš, do tohoooooo.... zvládneš toooo ((((-: