Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

no jo, však ja chápem, tú našu nespavosť trebalo dať do uvodzoviek (((-: a nad čím tvorivým teraz premýšlaš alebo robíš? (: nože prezraď zvedavému stvoreniu... (-:O

ddatelinka

keby nespavosť ako taká.... ja by som už spala, nebyť povinností. ale na druhej strane som rada, že mám tvorivú prácu, ktorá núti človeka využívať mozog na 100% a neupadať :-)) v neposlednom rade, ak sa človeku nelení, tak sa aj zelení ...

ojka

ach jaj, zasa sa vratil školsky rok, ludia chodia do práce a je to tu zas,... ta naša nespavosť.... trebalo by s nami , datelinka, niečo robiť.... no čo už s nami....

ddatelinka

ojka, hm, ako ja sa na to dívam, tak mám čo doháňať, po víkende. idem dokončiť nejakú prácu. ale ako som sa na seba dnes dívala v zrkadlovej stene v cukrárni, je na mne vidieť, že málo spím :-(( vaky pod očami veru nepridávajú na kráse :-)

ddatelinka

ojka, to iba ja som zmrzla, ale mne bolo chladno aj napoludnie. ja som taká, mám rada teplo. večer sme boli cca na hodinku, hodinku a pol. to aby nám vytrávilo a lepšie sa zaspávalo.

ojka

ejha, takže pobyt na čerstvom vzduchu.... (: ale priznávam, jesen nemám moc rada, ked fučí a leje a neviem čo, ale taku slnečnu jesen môžem, slniečko, farebne stromy, taká prechádzočka, oddych.... (: datelinka, trebalo sa najprv odmrznuť a potom kupkať..... asi ste boli dlho vonku, ked ste vymrzli, či?

ddatelinka

lost, pomýlilo ťa to poludňajšie slniečko? ale už je jeseň a poriadne chladná. my sme sa teraz vrátili z druhej prechádzky a ja som nevedela odhadnúť vodu malému na kúpeľ. mala som zmrznuté ruky, zdalo sa mi, že je kúpeľ horúci :-)