Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
www.youtube.com
you raise me up ...
kam sa hrabe bukekela s vianočkou (: Chuck Norris je predsa len Chuck Norris ...ktorá sa vám páči najviac? Ja som jednoznačne za toho kapra (:
www.youtube.com CH.N. a kapor (((-:
www.youtube.com CH.N. a fotorámeček
www.youtube.com CH.N. a televize
www.youtube.com CH.N. a notebook
www.youtube.com CH.N. a príroda
uaaa,to co je za noc,ja chcem uz spinkapt....na figu,... /-:
ahaaa (: už som si myslela, že si zariaďuješ vlastný bytík, či? (-:O no teraz nájdeš už málo kde taký obchodík, kde sa o teba konfortne postaraju... i ked, aby som nekrivdila, sú určite aj také (: ale nič nie je horšie ako predavač/ka so zlou naladou... čo po tebe len vrčí... a aby si jej ešte ty dakoval za to, že si mohol u nich nakupiť :D
jo, nas zakaznik nas pan.. no musi platit, ak to plati, tak ten "pan" svojho "sluhu" bohato odmeni... (vernost, tolerancia vyssej ceny, atd)
tym padom si aj samotny "sluha" (tj. obchodnik) viac zarobi..
jednoznacne by som bol ja ten "sluha", ak by som vlastnil nejaky obchod..
ale na to treba aj panov, ktory sa vedia adekvatne odvdacit :) :)
zacinam mat rad take obchody a sluzby kde sa o zakaznika staraju "decentne", dolu klobuk pred takym obchodnikom :)
no ide mi o to aby som sa Doma, (vsimnite si to velke Dé :D ) citil absolutne, tj. na 101% perfektne :)
a nech mi uplne, ale uplne vsetko co sa tam nachadza vycarovalo usmev na tvary ze "jooo, aspon pre toto sa oplati zit :D " :))
i ked nie som velmi materialisticky zalozeny, ale obcas aj taketo malickosti pomozu v zivote :)
ale je to casovo, financne a fyzicky narocne, toto vsetko zrealizovat :D
ty si teda dosť náročný zákazník, ale budiš, .... malo by platiť, náš zákazník - náš pán.... tak hľadaj dalej,či niečo fajn nenájdeš (((-:
lost, ja zasa nejak domace potreby nemám prechodené, ale v ikey možno niečo najdeš, niekedy sa tam nájdu naozaj pekné veci, len zasa každý ma iný vkus (: a čo poznám ľudí, tak aj v tesku aj učarovalo zopar takýchto vecí..... ale tak zasa nie v každom majú to isté (:
nevie niekto nahodou kde sa da kupit extremne pekny a TOTALNE UPLNY set tanierov/poharov? :)
nieco co dokonale ladi k sebe farebne aj dizajnovo..
milion domacich potrieb a v kazdom nieco chyba.. je to horsie ako megapuzzle..
vsetko co som nasiel boli len fabne pseudodizajnove studentske prepadaky...