Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
SME: Zápas, pri ktorom sa nedá odbehnúť ani wc bez rizika, že vám ujde gól, prípadne dva....
:DDDDD niet nad kvalitný futbal (:
datelinka, to vážne už máš nakupene? ja ešte ani nemám rozmyslené, čim svojich blízkych poteším, dovtedy je pre mna ešte daleko, lebo kým vianoce budú, tak napríklad mama s ocom budu mať narodeniny meniny....atď. (:
no a v tých obchodoch, to máš pravdu, ale tak biznis je biznis, oni na nás riadne zarábajú...
3. 11. Sviatok sv. Huberta, patróna poľovníkov (:
28 sviečok na torte dnes sfukoval známy Jevgenij Pľuščenko, ruský krasokorčuliar, ktorý si zaslúžil obdiv viacerých ((-: a pred 9 rokmi umrel geniálny slovenský básnik, prekladateľ a publicista Vojtech Mihálik.
ojka a pýtala si sa, ako som dušičkovala? no popravde, chcelo by to viac kľudu. prejdeš sa po meste, sviečky už pomaly ani nekúpiš, všade ruch okolo začínajúcej vianočnej výzdoby, predaja vianočných potrieb, ozdôb.... chcelo by to chvíľočku pauzu medzi týmito dvoma sviatkami. obchodníci sa zbláznili.
inak, ja už mám nakúpené zhruba darčeky pre najbližších :-)) nenechávam nič na poslednú chvíľu.
ojka, ešte len teraz som rozčesala vlasy po sprche, chytro niečo dorobiť aby som bola v posteli do druhej. to bude zas krátka noc :-((
datelinka, tak som veľmi rada, že ti to ustupilo, kiežby to tak ostalo, klop, klop (: a dnes budeš dlho buntošiť? (;
ojka, nechcem zakríknuť, ale naposledy ma hlava trápila cca pred 2 - 3 týždňami. také obdobia mám rada.
datelinka, viem ako sa cítiš, ja som sa dnes prevracala, mrvila v posteli, ráno o šiestej som ešte nespala....potom som nejakým zazrakom zadriemala na 2 hodinky... človek aj môže, aj chce spať, a nedá sa mu....
ja mám tiež veľmi rada ich spev a veľmi mi tam pasuje aj ta hudba, husličky, juj, krása ...
a to máte v práci taký frmol, že je toho veľa? /-: ked spomínaš hlavu čistú, čo robí ta tvoja, poslucha už trochu aspon?
ojka, ja chodievam zas spať o tretej a dnes to nevyzerá lepšie :-((( presedím pri pc celý deň a stále je čo robiť. ach, asi sa rúham, ale niekedy by som bola radšej predavačkou, čo si svoje urobí v práci a domov si nenosí. hlava čistá...
ojka, ja mám rada tieto keltky, také jemné čisté hlásky.
datelinka :D znie to bláznivo, ale práve som tieto kočky mala pustené v noteboooku,..... na ukludnenie mojich nervičiek je to paradne (:
a ty si ako dnes dušičkovala? ešte plníš nejaké podcieliky? (: