Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

ach jaj, chlapi :D vám treba asi do tých cestovín ešte kus mäsa pripraviť, aby vás to zasýtilo (-:O ale gratulujeeeem a bru chuť (: ja som mala tiež na večeru cestoviny,.... i ked ja ich na sladko moc nemám rada, takže kombináciu s cukrom, či grankom by si u mna nenašiel (:

lost

ojka, no jo cestoviny si idem prave teraz robit, neviem ale nahoda :)

to je easy, snad sa to neda pokazit :D

+granko +praskovy cukor, ale ryba je ryba :)

to je ako slana voda versus (nejaky dobry napoj) :D

ja strasne rychlo vyhladnem po cestovinach, to je normalne? :) zeby mali nizku energeticku hodnotu ?

ojka

lost, tak nabuduce skús uvariť cestovinky (-:O to je vďačné jedlo....
inko (: aaaaaale, tak vieš, lost sa uprostred noci vybral vypekať, tak si tu receptikujeme (: pred nejakým dňom sme tu aj "žúrovali" :D aj som si na teba pomyslela, že kade lietaš (: ako sa ti inak vodí? hm? diplomovka nahlásená, v škole, doma všetci posluchaju? (;

iinkognito

ahojte :)
a coze coze za recepty to tu spominate? :D ja idem prave po kvasnice, lebo zajtra chcem robit langose :DD prvykrat skusim sama bez mamkinej pomoci
co tu mate noveho inak? zdravi ste vsetci?

lost

Cestovat zas do tej BA, vdaka vypadku elektriny, aby som stlacil jeden gombik....

jj, recepty su take :)
ale lepsie su tie ktore su konkretnejsie, aspon nemusim vyhodit hodinu casu a kilo surovin :D

nj, neznasam ak si niekto nerobi svoju pracu dostatocne dobre :D a ZSE to jednoznacne odflakli ... za to ich neplatim.

ojka

lost, ty teda tým "elektrárnikom" dopraješ (((-:
no ale k tým receptom, vieš, najlepšie je, keď si niečo odskúšaš, nie každý recept sa podarí na prvý krát, prídeš na to, že toto a ono trebalo inak a tak (: alebo inprovizovať a bavkať sa s tým podľa svojho gusta a recepty brať len ako nejaku inšpiráciu (: nabudúce to bude určite lepšie (: a kamže dnes v noci teda cestuješ?

lost

jo a ryby, no pred hodinou by som povedal ze "ani najvacsiemu nepriatelovi by som ich nenaserviroval", ale zmenil som nazor, ZSE pracovnikom by som to s radostou.... :)

tie recepty su na internete priblbo napisane, nechapu relativitu, "troska" je sirsi pojem ako sirka bokov vsetkych obeznych ludi na tejto planete...

chce to jendoducho presne vymedzeny cas, aspon v tvare "aspon 5 minut, nie vsak viac ako 10 minut" a nie "troska" :D

fml

lost

Mne vypadla elektrina 4x za TYZDEN!

NEOHLASENA prerusena dodavka na 6hodiN!!!

Videl som toho typka ako to narychlo lepi, 10 minut po tom co som tu slecnu na 1. linii rozmetal po dvore, ale tentokrat ma naozaj nas*ali...

PS: je to nedaleko centra BA, cize je to maximalne drze co si teraz dovouju...