Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
AdamKrt, je to ten co ma 2 USB na napajanie a mam to na ntb, (ktory je zapojeny v sieti, ak na tom zalezi), presnejsie lenovo R400, neviem ci patri do smejd kategorie, alebo ako by som mu zmeral tie hodnoty..
Presnejsie je to ten leadtek, neviem ci poznas, taky ruzovy otvaraci...
Ten ma az (do) 1A...
Zvlastne je, ze to robi nahodne, avsak len dnes tak casto, inokedy to robi +- nula az tri krat denne. Nie som expert na elektorechniku, ale nechapem preco by notebook blbol s prudom v USBckach tak extremne nahodne, je to velmi divne, kedze kazdy den robim presne to iste a aj tak to robi tak nahodne ako sa len da... I ked tiez myslim ze to moze byt tym, avsak v takom pripade, ako si T-Mobile dovoluje predavat take sroty a za stovky eur?! proste su to dementi...
tak, no to mas pravdu aspon sa nenudim :) ono ten adrenalin pomaha nespat par dni :D
ojka, no jo, este neviem kto zajtra, ale pojdem vlakom, tak mozno bude meskat, alebo zas nepride taxi na cas, alebo sa stane nieco na co vobec nie som pripraveny :D
Ojka, a čo ja viem Ti, tak som tu zasa asi všade a ma to aj bavííííí, veď som ešte neskončila, nie ešte len som začala, ....o, áno, ide sa pokračovať, ....a Ty akoooooooo??????
LLEILLA Teba nepoznám, nás niekedy ťažko chapať, ak to je vôbec možnééééé, ...
tak, a čo zaujímavého si tu už postíhala? (:
Ojka, ahoooooooooooooooooooooj, akooooooo??????? Ty to na všstkých naraz rozbalíš, ....áno, ...
ahojte, srdenká moje (:
tak, vitaj (: ešte stále na SVK?
lost, juj, ty to máš ale za trápenie, kto ťa "naštve" zajtra? už máš niečo vyhliadnuté? (-:O
lleilla, sobota? ticho? tu? neexistuje (: ale čo ty, do kedy si dnes buvala, hm? dnes budeš tiež ponocovať?
Adam, ty si chlap do voza i do koča :D vo veľa veciach sa vyznáš (:
Oprava - USB port zvlada napajat nizsim prudom, nie napatim...
lost:
tvoje blbnutie T-mobile. Kedze hovoris o modeme, prepokladam, ze mas mobilny internet pripojitelny cez USB port ?
V tom pripade na 99,9999999999999 percent nema T-mobile s Tvojim problemom nic spolocne. Az na to, ze ponukaju take modemy. Tieto modemy sa napajaju z USB portu, kde je limit 0.5A na port. Mne blbol tiez USB modem a pritom ma 2 portove napajanie z USB a i tak mu to obcas nestacilo. Jednoportove su na to este citlivejsie na kvalitu napajania. Zial, dnes vela vyrobcov notebookov, ci maticnych dosiek setri a USB port zvladne nizsie napatie. Vacsina zariadeni funguje, az na zariadenia potrebujuce napajanie z USB - napr. externe HDD na dlhsom kabli pripojene cez USB, ci USB modem mozu blbnut a odpajat sa a znovu pripajat.
Riesenim je - USB HUB, ale nie hocijaky, ale taky, ktory ma externe napajanie sietovym adapterom. Takyto HUB potom zvladne stabilne napajat USB porty, tak ako sa ma a zariadenia funguju spravne.
Lost, Blazonko, nie, ja nie som proti Tebe, .....
Fuuuuuha Lost, aspoň sa nenudíš, maš to pestréééé, no že škodoradosť je najkrajšia, ...tak sa nesmejem, ....to nič, hravo zvladneš, že nepochybujem, ....
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD