Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak, a čože tu resetuješ? (: niečo sa nedarí? (-:O
A priatelia, ako sa tu Vy pekne bavíte, že tri pokusy, tri resety, aj ja chcem tri pokusy, tri resety, ...hmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lleilla, kiežby si mala pravdu (-:O akože tí "noví" ludia nie sú zlí, len akosi si nevieme nájsť k sebe nejaku cestu a nemáme si čo povedať.... a oni sa tiež o nejaký "bližší krúžkový" kontak" nezaujímajú (;
noooo, ale tak pokiaľ ťa to teraz nesrvbí a ani moc nebolí, tak to bude hádam fajn , držím palce (:
datelinka, nooo, tak ja napr. v pondelok okrem iného mávam večer od piatej do 20:05 dve cviká za sebou, to už vonku tma a to vo mne signalizuje noc, takže sa mi tam moc nechce byť :D akože mne posun času nejak nevadí, len keby ta tma tak skoro nebola (-:O
ejha, do ZA? si chcela popri služobke do auparku a mirage skočiť a obzrieť iné krásy žiliny? :D sama neviem aké to tam je.... ale tento tyžden sa to chystám zistiť, teda dúfam, že budem stíhať (:
inak, ked tu je už tá reč o vianočných darčekoch, ako ste na tom vy? nakupene? (:
ojka o 33 dni :D,poctivo odskrtavam.No neboli noc,uvidime ako sa jazve bude chciet hojit-to uz ide len o estetiku,ale keloid by som nerada mala,kedze je to na krku dost viditelne a jazva nie je az taka mala,ale tak aj horsie sa stava,keby uz...neboj,chce to len cas,dostanes sa do toho a o dva roky budes spominat,aky fajn ludia ste sa nasli po bc ...
ojka, do tmy? však teraz sa stmieva už o pol piatej :-))
my ideme zo škôlky a malé stále rozpráva že už je noc a prečo tak neskoro ideme zo škôlky :-)) chúďa, ťažko je to vysvetliť, popletené najmä posunom času.
leila, spala si teda napokon aspoň niečo?
ojka, vieš že som aj mala ísť tento týždeň do ZA na služobku? ale na 98% nepôjdem, mám veľa inej práce.
lleilla :D joo, teliatko a veľké :D niekedy si fakt pripadám ako taká trúba na niektorých cvikách, som v novom kolektíve, samí noví ľudia a chvíľami sa mi zdá, že majú v malíčku snáď všetko.... v krúžku poznám asi tak 3 ludí z minulého krúžku, asponže tak... ale stále to nie je ono, ako za predchádzajúce 3 roky.... veľa sa toho zmenilo, ach jaj, treba sa cez to prehrýzť a nejakých zázrakom a šibnutím čarovného prútika si zdvihnúť sebavedomie (-:O
a kedy ideš najbližšie domov? len nepovedz, že až na vianoce. A už si inak fit? (:
lleilla, naučiť, či "nabifliť"? ja som na dnes s učením rezignovala,.... zasa niečo zajtra pozriem, nech nie som v škole v pondelok do tmy ako také teliatko (-:O