Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

ojka, mozes uhadnut :) mas naprilklad tri pokusy? :D
a aby som nebol zly, tak aj tri resety pokusov :)

alebo zolika neskor :)

AdamKrt, ozaj a VA = W ?
Lebo som si kupil taky merac v hypermarketu a tam to ukazuje ze spotreba VA.. lenze google mi hodil ze niekedy je 100VA okolo 60az85W, ale fyzik mi hovoril ze 1VA=1W ...
napriklad vysacav co ma 2100W napisane na sebe mal na 100% vykonu na tom meraci 1400VA, cize ono bymohlo skor sediet ze 1VA=1W, lebo udajne tie vysavace nejdu na plne ako je pisane a zaroven ktovie aku hcybu merania ma ten merac, stal 20eur a z takeho tesca, no neviem :)

lost

AdamKrt, inac odpojil som od toho modemu tu antenu co mala zosilnit signal, myslis ze aj to by mohlo znizit ten 1A, neviem ci sa to rata do spotreby, no zo vzduchu to asi nezije, len si matne spominam ze V*A=W tak mozno hej :D

ojka

lost, no teraz už stačí len uhádnuť povolanie, ale na to sa teraz necítim, ešte mám stále malé indicii (-:O

ojka

Adam (((-: zlaté,... ale tak vieš, možno je v tebe niečo čo z teba vyžaruje na všetky strany a potom všetky letia na teba. Ono, možno to bude aj tým džentlmenstvom-úctou, lebo, povedzme si uprimne, to sa už len tak dnes u viacerých mužov nenosí a je to vzácne, krásne, mié (: a kto to nevie oceniť, jeho chyba. Tvoja priatelka o tom očividne vie, tak jej ver (:

lost

No z BA nie som :) ale chodim tam do prace to hej :) ale nie kazdy den, pretoze len ked nastane taky problem, ktory si vyzaduje moju fyzicku pritomsnot :)
niekedy dva krat denne, niekedy ani raz denne, alebo raz mesacne :D
tazke spravne si uhadla :)

ojka

lleilla, ja nechápem tiež nejaké veciči, na také sa ešte "nehrabem" (-:O
och, sa to ani nezdá, ako ten piatok, sobota rýchlo ušli...
tak, noooo, však ešte budeš také cca 2 tyždne doma, či? (: to máš dobrý polčas (:
lost, prekvapča sú fajn, teda ak sú s dobrým koncom, ... môžem otazku? teda viac :D ty nie si z BA, že? dochádzaš tu teda každý den za prácou, aj víkendy? či?

AdamKrt

ojka:

skoda, ze to zeny priblizne v mojom veku nevedeli rozoznat skor. Teda, az na moju priatelku, ta mi to tvrdi od zaciatku, ale nejak sa mi to nechce verit. Vacsina zien si dzentlmenstvo a uctu plietla s nezaujmom. Starsie damy, neviem preco, vsak na mna nejako letia, su strasne mile a usmievave ku mne. Neviem preco... Mozno snad, ze mam spravanie ako volakedy dzentlmeni. Niekedy si hovorim, ze ci som sa nenarodil v nejakej starsej dobre a nepreniesli ma do sucasnosti :)

Dnes som na prechadze so psom a sla taka skupinka zien do 60 rokov. Jedna sa obratila a povedala:

aha, aky krasny...
Vedel som, ze hovori o psovi, lebo je ozaj zlaty.

No a druha si neodpustila, ze - ten pan, alebo ten pes...? A zacali sa smiat... Pomyslel som si, ake "vtipne" skorodochodkyne... :)))