Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, mozes uhadnut :) mas naprilklad tri pokusy? :D
a aby som nebol zly, tak aj tri resety pokusov :)
alebo zolika neskor :)
AdamKrt, ozaj a VA = W ?
Lebo som si kupil taky merac v hypermarketu a tam to ukazuje ze spotreba VA.. lenze google mi hodil ze niekedy je 100VA okolo 60az85W, ale fyzik mi hovoril ze 1VA=1W ...
napriklad vysacav co ma 2100W napisane na sebe mal na 100% vykonu na tom meraci 1400VA, cize ono bymohlo skor sediet ze 1VA=1W, lebo udajne tie vysavace nejdu na plne ako je pisane a zaroven ktovie aku hcybu merania ma ten merac, stal 20eur a z takeho tesca, no neviem :)
lost, no teraz už stačí len uhádnuť povolanie, ale na to sa teraz necítim, ešte mám stále malé indicii (-:O
Adam (((-: zlaté,... ale tak vieš, možno je v tebe niečo čo z teba vyžaruje na všetky strany a potom všetky letia na teba. Ono, možno to bude aj tým džentlmenstvom-úctou, lebo, povedzme si uprimne, to sa už len tak dnes u viacerých mužov nenosí a je to vzácne, krásne, mié (: a kto to nevie oceniť, jeho chyba. Tvoja priatelka o tom očividne vie, tak jej ver (:
lleilla, ja nechápem tiež nejaké veciči, na také sa ešte "nehrabem" (-:O
och, sa to ani nezdá, ako ten piatok, sobota rýchlo ušli...
tak, noooo, však ešte budeš také cca 2 tyždne doma, či? (: to máš dobrý polčas (:
lost, prekvapča sú fajn, teda ak sú s dobrým koncom, ... môžem otazku? teda viac :D ty nie si z BA, že? dochádzaš tu teda každý den za prácou, aj víkendy? či?
ojka:
skoda, ze to zeny priblizne v mojom veku nevedeli rozoznat skor. Teda, az na moju priatelku, ta mi to tvrdi od zaciatku, ale nejak sa mi to nechce verit. Vacsina zien si dzentlmenstvo a uctu plietla s nezaujmom. Starsie damy, neviem preco, vsak na mna nejako letia, su strasne mile a usmievave ku mne. Neviem preco... Mozno snad, ze mam spravanie ako volakedy dzentlmeni. Niekedy si hovorim, ze ci som sa nenarodil v nejakej starsej dobre a nepreniesli ma do sucasnosti :)
Dnes som na prechadze so psom a sla taka skupinka zien do 60 rokov. Jedna sa obratila a povedala:
aha, aky krasny...
Vedel som, ze hovori o psovi, lebo je ozaj zlaty.
No a druha si neodpustila, ze - ten pan, alebo ten pes...? A zacali sa smiat... Pomyslel som si, ake "vtipne" skorodochodkyne... :)))