Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak, no T-Mobile dnes padol asi tak 40x
len tak z nicoho nic sa modem vypne a nasledne zapne, vypadok trva asi 10 sekund, ale to je dost na to aby mi to kazdu aplikaciu (ako icq a ine pracovne veci) znicilo a ohrozilo dej :)
Sranda je ze T-Mobile tvrdi ze "My nic, My muzikanti"
A takmer vsetko co sa moze pokazit sa mi kazdi :D
Cca mesiac trva kym mi pride pocitac, nikde neviem vybrat spravny rohovy stroj, tazka a velka nova telka mi bzuci a musim ju nejak dostat do servisu, opravit cca 10 veci ktore som nikdy nerobil doma, a jednoducho... vzdy nejaky novy problem, ktory som nikdy neriesil, musim vyriesit, Ak teda chcem aby to islo podla mojich predstav :)
takmer vsetko treba "vyladit" pred pouzivanim, inac to nestoji za to :) tazky to zivot, ak som tak "narocny" detailista :)
ale neviem odkial som si tuto neprijemnu vlastnost privlastnit...
aletak... co uz, niekedy mi ro prejde do takeho stavu ze s na vsetko vykaslem a nic nerobim par dni :) a potom znova.. :D
A ty sa mas ako? :)
Ahojte priatelia, ako sa mame, davno som tu nebola, ... Lost, co mas s internetom????
a dáme kalendárik:
13. 11. Svetový deň dobrosrdečnosti
13. 11. Deň Guinnessových svetových rekordov
13. 11. Medzinárodný deň nevidomých (nevidiacich)
160. narodky by dnes slávil známi škótsky spisovateľ, napr. autor diela Ostrov pokladov, Robert Louis Stevenson, 104. slovenská spisovateľka, herečka a astrologička - Vilma Jamnická, 55 rokov dnes má i americ. herečka Whoopi Goldberg (Sestra v akcii! (:). A pred 53 rokmi zomrel bývalý čs. prezident - Antonín Zápotocký.
A začal víkend, tak aspoň kapánek ODDYCHUJTE (:
lleilla, ty blázonko, pospala si si vobec niečo? (;
datelinka, zakaždým, ked som v ZA, či už u lekara, alebo iné vybavovačky tam, vždy som išla aj okolo auparku, aj mirage, vyzerá to tam fakt hrozne, stále mám pred očami, že kde sa podelo historické centrum, cez ktoré som prechádzala každé ráno do školy... uff... možno ma okolnosti raz tam "zavedu", ale zatial nemám tu potrebu (: ani neviem, jak tie budovy a okolie vyzerajú, ked je to už z finišované, lebo pár týždnov som v BA, ale buduci tyžden odchádzam konečne domov na pár dní (:
datelinka, ty prídeš? :D lebo taký exepmlár ako je Mirage hocikde neuvidíš (; ked stavali Metro, či Max, nič som nemala proti, bolo to uplne na okraji žiliny, na kraji jedného sídliska... ale tak no, kšefty sú kšefty, preto je toto tam kde je.... (-:O
ach, leila, leila, ja som rada, že sa mi aspoň túto noc podarilo spať 6 hodín aj nejaké minúty ako bonus. celý týždeň po 4-4,5 hodiny.... už som nevládala.
ojka, nechystáš sa do mirage? viem, viem, ty nie si nakupovací typ :-)) čo vám to tam za opachu postavili uprostred historického centra??? takéto opachy majú byť v okrajových štvrtiach...
no koľko alternatív sme zrazu našli :D lost, je len na tebe, čo si z toho vyberieš (;
jej, datelinka, ja bych si tie čísla ani nevšimla, ale pekne to vyzerá(:
tak čo nespáči, aj dnes plníme do odpadnutia nejaké podcieliky? (;
aká zhoda prvého štvorčíslia počtu príspevkov v našej a policajnej téme :-)