Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

ach jaj, ja by som mala tiež už na niečom "zapracovať", lebo nemám rada tie predvianočne zhony a tlačenice... takže si dávam novú domacu ulohu na tento týžden:"premýšľať" a bodka (:

lleilla

zatial ma Vianoce a vinocna nalada nechytaju,ale co ja viem,ci bude zajtra a o tyzden a o mesiac a o....no dobre :O)

lleilla

na poslednu chvilu to vidim,alebo maminka zachrani dcerku,ako vzdy(teda,ohladom ocka a svagrinej)pre brata uz mam od leta-taku tasku kozenu,na doklady a osobne veci,neviem ako sa to vola-muzska minikabelka :P a maminke nieco vymyslim este dufam

ojka

napríííklad: Spánok počas dňa zvyšuje schopnosť učiť sa (: vat.pravda.sk

Každodenné sledovanie televízie môže skracovať život vat.pravda.sk to už aby si človek v dnešnej dobe nebol ničím istý...

lleilla, hej, hej, oni stále niečo skúmajú (: však čo už :D ja som inak tiež najprv prečítala kapučíno :D ale tak ja som predchvílou jedno dopila, tak to bude asi tým (-:O
datelinka, hej, hej, viem, že ty už máš (: a teraz ešte plníš nejaké podcieliky? myslím, že trošku spánku by ti padlo v hod (:
lleila a čo ty a darčeky? hm?

ddatelinka

ojka, ja to tak aj cítim, že to vedie k smrti :-)) už som sa cez týždeň aj tak cítila, ako pár hodín pred záverečnou. totálne vyčerpaná.
a vôbec, celý život vedie k smrti :-))

lleilla

Cappuccio však uviedol, že na presnejšie objasnenie vzťahu medzi spánkom a zdravotným stavom je potrebný ďalší výskum

ojka,este mame nadej ....(namiesto Cappuccio,som citala kapucino,som sa pobavila,ze aka ironia v clanku o spanku ):O)

ddatelinka

ojka, ja nechcem žiadne obchoďáky. ak by som mala čas nazvyš, tak by som radšej chcela dať stretko s pár známymi odtiaľ :-)
a predsa už vieš, že mám darčeky nakúpené, teraz to v obchodoch hustne a ja to nemám rada.
leila, to som rada,že si fit, síce neviem čo bolo, ale verím že bude ok. keloidy nech idú do kelu :-))
leila, ty rátaš dni, kým pôjdeš domov a my naopak uvažujeme, či nepôjdeme na sviatky do prahy... :-)

ojka

táto titulka sa mi vôôôôôbec ale vôbec nepači: Nedostatok spánku môže viesť k predčasnej smrti
vat.pravda.sk
to aby sme si vstúpili do svedomia,...