Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, bielo? Ja tu nedokazem chodit od tej spusty bahna, blata, vody co tu je :-//.
A Nitra to iste... ako som dnes videla pocas skoly...
ojka, a vieš ty ako sa volá šéf žilinských policajtov? dobre som sa zasmiala.
tak tomuto sa hovorí nomen est omen.
www.webnoviny.sk ts, ktosi ma očividne predbehol... (-:O
uff, neverím, že sa mi tu dnes podarilo prihlásiť, však poslednú dobu nejde tú stránku vobec načítať.... d-:
ako krásne bielo je vonku (: a čo u vás?
datelinka ((-: tak o rok ak nezabudnem, tak vám to tu pripomeniem (: ale inak to s tými fotkami malých detí,... to tak robím aj ja...dosť spolužiakov a spolužiačiek bývalých už majú "bábo", tak pozerám (: a potom keď treba niečo do školy, tak tam sa to rýchlo dozviem, informácie sa šíria rýchlo, aspon čosi...
noooo, nie som teraz doma, ale čo som telefonovala, tak im nasnežilo a aj sneží ešte chvíľkami, ale tu na juhu snežilo iba v noci, čosi sa uchytilo na tráve, inak je od rána krásne modrá obloha (: u vás už máte tiež bielu pokrývku? (:
mimochodom, ojka máte sneh? paradoxne podľa predpovedí zrejme viac sneží na juhu slovenska.
ojka, o rok zase nebudeme vedieť že nemáme nakupovať :-) kto si to má pamätať. ja som rada, že si pamätám dátumy pre mňa významných udalostí :-)
a ojka, neboj sa o stefanny, však nie je tak dlho na FB, len do 21:30... ale máš pravdu, nechápem, čo tam ľudia dokážu toľko "robiť". ja občas skontrolujem známych či žijú, pozriem na fotky ich detí a mám pokoj :-)
stefany (: to čo tam vedia ľudia tak dlho stvárať? (-:O
lost, ja som mala na večeru rybku (-:O mňam, mňam,...
datelinka, ja vieeeem, sa veľmi ospravedlnujem, že som vás tu posledné dni kapánek zanedbávala (-:O nedalo sa inak....
tak, o rok budete vedieť, že nemáte nakupovať.... (: