Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

ojka, bielo? Ja tu nedokazem chodit od tej spusty bahna, blata, vody co tu je :-//.
A Nitra to iste... ako som dnes videla pocas skoly...

ddatelinka

ojka, a vieš ty ako sa volá šéf žilinských policajtov? dobre som sa zasmiala.
tak tomuto sa hovorí nomen est omen.

ojka

uff, neverím, že sa mi tu dnes podarilo prihlásiť, však poslednú dobu nejde tú stránku vobec načítať.... d-:
ako krásne bielo je vonku (: a čo u vás?

ojka

datelinka ((-: tak o rok ak nezabudnem, tak vám to tu pripomeniem (: ale inak to s tými fotkami malých detí,... to tak robím aj ja...dosť spolužiakov a spolužiačiek bývalých už majú "bábo", tak pozerám (: a potom keď treba niečo do školy, tak tam sa to rýchlo dozviem, informácie sa šíria rýchlo, aspon čosi...
noooo, nie som teraz doma, ale čo som telefonovala, tak im nasnežilo a aj sneží ešte chvíľkami, ale tu na juhu snežilo iba v noci, čosi sa uchytilo na tráve, inak je od rána krásne modrá obloha (: u vás už máte tiež bielu pokrývku? (:

ddatelinka

ojka, o rok zase nebudeme vedieť že nemáme nakupovať :-) kto si to má pamätať. ja som rada, že si pamätám dátumy pre mňa významných udalostí :-)
a ojka, neboj sa o stefanny, však nie je tak dlho na FB, len do 21:30... ale máš pravdu, nechápem, čo tam ľudia dokážu toľko "robiť". ja občas skontrolujem známych či žijú, pozriem na fotky ich detí a mám pokoj :-)

ojka

lost, ja som mala na večeru rybku (-:O mňam, mňam,...
datelinka, ja vieeeem, sa veľmi ospravedlnujem, že som vás tu posledné dni kapánek zanedbávala (-:O nedalo sa inak....
tak, o rok budete vedieť, že nemáte nakupovať.... (: