Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobrá víla, ja chcem naopak sušičku kvôli tomu, že keď z nej vyberieš odevy, sú nadýchané a nepokrčené (teplým vzduchom, ako žehlička), takže väčšinu z nich nemusíš žehliť. iba ak nejaké košele, nohavice, aj to dá menej zabrať.
ja mám mániu na žehlenie, neviem odložiť nevyžehlené ani domáce tepláky, tak dúfam že ma sušička z toho vylieči :-))
ddatelinka, aj my sme chceli domov taku :), ale neviem preco sme sa nakoniec rozhodli inak... tusim mali tie so susickou pre nas prilis vela litrov? nespominam si... mna by ale zaujimalo, ci sa tie veci nepokrcia...akoze ponozky a veci tomu podobne v tom susit je zaista ok...ale pochybujem, ze by sa tam mohli susit kosele, svetroviny a pod...
lost, aj mňa to zaujíma, aj pračka. ja chcem už ale pračku s integrovanou sušičkou nabudúce... to znamená o nejaký ten rôčik, táto naša už má 8 rokov, takže je v preddôchodkovom veku.
Veru, pada, fest a furt... Ale horsie ako moja internetova siet to nie je :D.
A co si si nakoniec vybral, lost? Popys sa..ta sedacka by ma zaujimala :D
najskôr sú všetci vyšťavení z toho, že to zdravie stále padá. takú "padavku" stránku som ešte nezažila.