Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
"vsetkeho vela skodi" sa aplikuje aj nudenie sa a vychutnavanie si nicoho :D
napr.
ked pocuvma hudbu tam nerobim nic ine, clovek si to vskutku viac vychutna, avsak na to si treba najst cas a veeeela ludi by povedalo, ze je to zbytocne a dokonca ze by to nedokazala, lebo sa nevie zastavit :)
ja som si hovoril to iste, ale skusil som to a ide to :)
staci mi jedna miestnost, sedacka alebo kreslo, kvalitne sluchadla (alebo repro, ale tie su narocne na zriadenie), a cas :)
to iste aj s filmom, len k tomu treba monitor/tv
a to iste aj so sportom..
ale ak je toho prilis vela a casto, zacne to nudit :)
proste pocuvam tu hudbu a uz si to nedokazem vychutnat, ako keby uz je to skor "neprijemne" ako "prijemne" (na akejkolvek hlasitosti)
lahko porovnatelne s horucou kupelou, je to super, ale nie vecne :)
a ja by som sa chcela občas nudiť. mám pocit, že vtedy človeku tak rýchlo neplynie čas, spomalí a užíva okamih. "problém" je, že som človek až príliš aktívny na nudenie sa.
no ja by som bol za to robit vela veci, len neviem co :)
teda napr sport.. nieco by sa iste naslo, len single player je toho menej.
mohol by som napr aj citat knihy alebo sa vzdelavat nimi, ale zatial neviem ktore stoja za to (toto mam v plane v blizkej buducnosti)
alebo nenapada ma nic co by som mohol robit :)
i ked prilezitosti musi byt snad milion..
nestudujem (neviem co by ma bavilo)
a pracujem pozeranim TV :) (platia ma za pozeranie reklamy :D ale fakt.. resp pracujem na ntb, atv mam v pozadi)
a nudim sa, lebo mam vlastne vela prace na ntb, ale coskoro nebudem mat a budem mat relativne dlhe volno a potom nieco vymsylim, len este neviem co :)
lost, niekde som citala, ze v poslednom case si zacal pozerat telku, lebo sa nudis. ako sa moze clovek vobec nudit? ved je tolko zaujimavych veci ktorym sa mozno venovat. keby sme mali trikrat taky dlhy den, stale by som mala co robit. co vlastne robis ty (okrem toho, ze sa nudis). studujes? pracujes? alebo sa len tak ponevieras? teda - ak to nie je tajomstvo. a aby si nepovedal, ze len vyzvedam, tak najskor ja - ja studujem. a popritom este makam, lebo nechcem aby vsetko platili rodicia.
No jo, vonku je 5C, ale o tom som nevedel, ja ze je 10C..
Mam ale otvorene okna a sedim v jednej vrstve a na mne je obcas notebook, cize hreje :D
S 5C vychladenim dzusom je to dost osviezujuce :D
Len si vychutnavam chladok, lebo v lete som sa piekol v 33C v izbe..
No a teraz opacny extrem..
V izbe mam tak 18C teraz.. i ked mozno to trosku uz prehanam, alebo je teplomer nepresny :)