Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
30. 11. Medzinárodný deň počítačovej bezpečnosti
01. 12. Svetový deň boja proti AIDS (WHO) - symbolom solidarity je červená stužka
Pred 174 rokmi umrel Jozef Ignác Bajza z Predmiera (pamätáme na René mládenca príhody a skúsenosti).
pekný večer želám (:
Nie, pytam sa preto, lebo si sa pytal na to robenie vodicaku pocas zimnych mesiacov :). Skus... to bude idealne, lebo tipujem ze budete mat suchsiu zimu, cize nie nejaku pravu tatransku, ci popradsku...tam by som to neriskovala :D
Tak si sprav rychlokurz a s tym, ze prve tyzdne, ked sa da, budes jazdit este s rodinnymi pribuznymi :). Uvidis, ze to nebude take lahke, ked ti ten vodicak po mesiace daju do ruk a ty sa ocitnes saaam, saaaam ako prost, samuckyyy ( :D ) v aute, a vsade naokolo budu na teba cihat nezodpovedni a drzi vodici ;).
Ale neboj, kazdemu to nedaju...ja poznam troch, co vodicak nedostali kvoli jazde, tak nastastie, aspon tuna, to vyzera na to, ze ho nerozdavaju na pockanie... doprajem kazdemu, ale kto nevie, radsej nech si este pocvici :).
Tak to sa potom drz...a skus to teda v tych zimnych mesiacoch...kde by si bral hodiny, v akom meste?
dobra vila
vodicak nemam a maximalne suhlasim s tym ze autoskoly pustia kazdeho magora..
mne ide hlavne o to ziskat vodicak co najrychlejsie ale ani o jedno percento respektive ABSOLUTNE nie na ukor kvlaity :)
tym padom chapem ze to bude "nadstandart" a to je mi vlastne jedno..
extra hodiny by som chcel pravdepodobne tak ci tak bez ohladu na rychlost studia, pretoze chcem mat istotu ze proste budem vediet co robim :)
iste aj beznou jazdou sa nabera velmi vela skusenosti, no ziadne porsche si nechcem kupit :)
i ked rychla jazda moze byt zaujimava, ak by som sa chcel vyblaznit, jednoznacne by som si prenajal nejaku drahu pre pretekarov, nie cesty :)
ale mozno si kupim psa a tak chcem mat moznost mobility, aby som ho nemusel vlacit pesi a vlakmi, nech nema stres a ma pohodu :)
dobrá víla, u nás to je s darčekmi komplikované (-:O ešte rozmýšlam, čo kupiť mamine na narodky a ocinovy na meniny a až potom budem premýšľať o vianociach (((-: ale zatial to ide kapanek mimo mňa, mala som v hlave hlavne školu...
ale joj, neblázni, ja sa vydávať veru ešte nechystám (; a čo ty? hmmmmm? (;
nooo, tak dolnaky, však tu síce snehu je, ale čo z toho, že ako padá, tak sa čoskoro potopí, lebo nestihla zem riadne zamrznúť, aby sa to udržalo (: ja dúfam, že keď prídem domov, tak tam bude už viac do biela.
a ty si už premýšlala nad darčekmi? nože sa mi zver, možno sa nechám inšpirovať (;