Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

nooo, 2 "nočné" zápočty za mnou, teraz bude chvíľu oddych (: ale predtermíny mi toho roku akosi nevychádzajú, lebo všetky nasáčkovali jeden vedľa druhého a ja mám vtedy ešte nejaké dôležité zápočty.... škoda, ani v ten "vianočný" týždeň nič nie je, budem mať veľmi perný január ....
dobrá víla a čo ty? (: už sa chystáš na nejaké skúšky?
ach jaj, ešte by to chcelo, aby vonku primrzlo, aby sa ten sneh netopil , lebo tá člapkanica sa mi vôôôbec nepáči (-:O

no čo, aké máme plány na dnes večer? (:

dobra vila

Jasan, zaplo mi uz :D, len ma zmiatla ta druha vety... som pozerala ze odporovacia, ale v com /zabudni, pretazenost/.
Vies co, ci je to tazke, ci nie...je to fajn...niekto sa na to neda uz z principu, ze sa boji a ten kto sa na to da, podla mna sa mu to vyplati... Aj tak zima uz nie je to, co byvala...mozno bude celu dobu jazdit vyhradne po suchej vozovke, hh... ale ked pride tuhy mraz, tam zacina "sranda". Najlepsie je podla mna nieco medzi...napriklad zacnes zaciatkom februara, skoncim v aprili :D. Tak nejako su, nie? ci uz su krastie ako 3 mesiace? Lebo potom to tak aj vyzera...
Ale iste by som sa nechcela ucit jazdit v zime niekde v Poprade alebo v Tatrach :-/...no, zalezi kde.

lost

no ze ked clovek robi vodicak v zime, tak ma tie najhorsie mozne podmienky a tym padom je pripraveny na vyssiu obtiaznost v realnom zivote :)

lost

inac oplati sa teraz robit autoskolu?
zopar ludi mi hovorilo ze ten kto si robi v zime si robi vlastne "dva krat"
ale niekto mi zas hovoril ze je to prilis narocne na zaciatocnika..
(no ja osobne sa priklanam skor k prvemu)

dobra vila

datelinka...ja som dnes sla do skoly autom a tiez som si nevsimla v tej tme rano (pred 6tou je este cierna tma) obrovsku mlaku, slapla som rovno do nej a celu cestu som v aute frcala na vykurovani, ktory som si nastavila na nohy :-/... keby som bola isla autobusom, mohla som sa rovno otocit domov a ist sa prezut, dovtedy by som aj bus zmeskala...
Bud nech snezi, alebo nech je sucho...clapkanica je to najhorsie...
Off-topic: pomooooooooc, mne sa nechce ucit...som bezvladna padavka...vycerpana od tej spusty uloh, co som mala doteraz...ojka, aj teba cakaju nejake predterminy?

ddatelinka

veru, dobrá víla, taká slota už dávno nebola... mne premokli kožené čižmy a celý deň mi bola zima v práci. nejako na nás šetria, nevykúrené to tam bolo...