Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

ojka, tu atmošku ti asi aj trochu zavidim :). A ozaj...ved sa vydala...pockaj, pride rad aj na teba :D. Och, no neviem, ked sa rozjem ide to o to tazsie :DD. Najma ked napecieme linecke kolaciky :P. A uz si si rozmyslela, koho cim obdaris?
Zelala by som si sneh...ale tu na dolniakoch isto nebude :(

dobra vila

nepovedala by som i tak, ze ten, co si to spravi švungom narychlo... a druhym faktom je, ze tolko hodin ti ani nedaju... iba ak si dokupis :-/...vsak sa jazdi nejakych 20 hodin, heh...to je NIC.. lost, ale ty nemas vodicak?

lost

dobra vila

avsak je nejaky rozdiel medzi tym, ze spravim 100 hodin za 100 dni alebo 200 hodin za 20 dni? :)

Ktory to bude lepsie vediet ?

ojka

jaaaj, ano, ano, mexiko, už si niečo také spomínam (: no moja sestra sa toto leto vydala, tak sviatky strávi už s pánom manželom ((-: a potom pôjde na 2-3 mesiace do zahraničia.... to ju zas neuvidím.... jednoducho na vianoce som zvyknutá, že všetci sme spolu doma, zabava, dobrá nalada, rozvoniacajúca kuchyna, ach jaj (:
uff, no to viem o čom hovoríš, ja sa síce nikdy radšej cez sviatky nevážim, ale cítim sa, ako keby som zjedla všetko čo nájdem (((((-: a tak, dobrá víla, radšej si cez sviatky dopraj, oddychni a potom zasa začne cvičenie, ten správny réžim ((-;

dobra vila

U nas druhe :-/. Ja mam brata velmi rada a vies, ked sa nudim, mam koho otravovat :D. Lebo je v Mexiku, raz som ti to uz asi spominala, on zije prechodne v prahe a mexiku... unudim sa :-/. A tvoja sestra bude kde? Alebo ma nebodaj nejaku sluzbu? Ja budem iba jest a pozerat tv, jest a pozerat tv, jest a pozerat tv a zas priberiem :-/.
Ja obdivujem ludi, co si vedia pocas sviatkov povedat DOST! JA by som sa vtedy niekedy vazne prejedla na druhy svet!!! Nehorazne, ale vidim, ako naberiem za 3 dni 3 kila, PFFFFF.... moje oci to vidia, nechcem to, ale zjem to...nechapem, ale je to tak :D. Tie sviatky som mnou stale vybabru...a inokedy si viem povedat NIE lavou zadnou, silna vola...a pocas sviatkou = 0 bodov...preto uz teraz chudnem, potom iba priberiem spat na terajsiu vahu, ta je okey :D

ojka

dobra vila , no ja by som zasa niečo brala, pred tými vianocami, nejakú tu skúšočku,... síce 14. 12 mám písomnu čast z jedného predmetu ale ústna ale i ostatné skúšky budu až po vianociach... Tak teda držím palce, nech to všetko dobre dopadne (: Budeš mať teda aspon v januári volnejšie, ked nie teraz v decembri ... a prečo nebudeš mať brata doma? teda ak smiem vyzvedať... u nás zasa budu teraz prvé sviatky, ked sestra nebude doma,... bude to také zvláštne....

dobra vila

A vies co, zrovna rozmyslam, ze budem piect tento raz medovnicky, lenze tolko receptov nachadzam, ze neviem, ktory by bol ten najspravnejsi, najchutnejsi! Ale kupila som si uz veci na zdobenie, nastavce a tak :D. Ja sa v peceni priam vyzivam, asi som si pomylila profesie, hahaha...

dobra vila

Ojka, ahoooj, veru, mam...2, ale strasne sa mi nechce ucit, lebo uz som vysilena a bez stavy ako vystaveny pomaranc :P. Cely november makat a teraz december, ufff... 2 mam bud.tyzden a dalsia by sa dala na 13.12, ale to uz asi kaslem....chcem mat trocha pokoj pred sviatkami, nakupit darceky, vychutnat si atmosferu, zžiť sa s nou, relaxovat...a potom ten zhon pride par dni pred nimi, ked sa zacne piect a vyvarat :D.
Vianocnu atmosferu mam strasne rada, myslim tu predvianocnu :). Ked pridu sviatky, to uz ani nie je ono...a tento rok vonkoncom...brata zas nebudem mat doma, priatelovi su v ten den stale u babkinych na str.slovensku, takze sa nudim sama. No, teda s rodicmi :). A nebudem sa tym chvalit, ale obcas sa nam prave vtedy podari poskriepit - nemyslim seba vz.rodicia, ale vsetcia medzi sebou (ako naschval), tak som zvedava, ako to bude tento rok...

dobra vila

Lost, s tym ja vobec nesuhlasim! Uz beztak jazdia vselijaki vodici po cestach, este to by chybalo, aby mladym deckam rozdavali vodicak zadarmo! A ver mi, ze po tyzdni sa na to nebude citit nik! Aj keby ten tyzden jazdil kazdy den...pretoze jazdenie nie je len o tom, ist - alebo sa hnat dopredu...
Chce to aj orientaciu, odhady, postrehy, reflexy... Tie sa nielen ten, co nema na to talent, nauci az po peknych par odjazdenych kilometrov... Ja by som zaviedla, nech sa vodicaky robia aj dlhsie... Keby som si robila vodicak ja (uz ho mam) vobec by mi to neprekazalo... lebo ja som si robila nejake 3 mesiace, ale princip bol odveci, lebo som mala tyzdenne asi 1, max 2 hodiny... A to ked som si sadla 1x za volant, tak sa ma pytal, ci som uz niekedy riadila auto... neriadila. A beztak som za tym asi rok, ci dva neriadila, lebo som sa na to necitila a dnes uz riadim bezproblemov a kazdy sa ma pyta, ako som sa naucila tak perfektne riadit...(ja sa pytam, kedy sa naucim tak perfektne cuvat?!!! Tak aj to by mohla byt dalsia napln...pretoze cuvat ta v autoskole nenaucia!).
A zrovna dnes do mna skoro napalil medzi NZ a NR jeden vodic, lebo mi nedal prednost. Keby neskocim na brzdu, tak sme v sebe... Tu krizovatku volam "krizovatka smrti"...ti co tade chodia isto vedia na co myslim, lebo je obkolesena vencami, katastrofa... A ten somar si ani nepozrie kto ma prednost. Musis mat oci aj za inych a predvidat.
Nemusis byt na vine ty a vypustis dusu, bohuzial, zvacsa to tak byva.

lost

No ASAP je podla mna najlepsie :)

resp. ja ked pojdem poviem istruktorovi: dajte mi vodicak do ruky len ked to budem vediet tak ze nikoho nezabijem.
ale predlzovat to na 3 mesiace by som nechcel :)
zbytocna birokracia? ;/
ak mi to pojde po tyzdni (najazdim s nim povedzme 2000km (udanje je priemer 700?), a budem sa citit na to a nebudem vrah, tak preco nie :D )
ale to asi zalezi od toho kolko bude mat casu a tak...

len ma tak napadlo, ked sa nudim, nieco prospesne spachat :)