Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
milli vitaj (:
a pekný den všetkým, juj, dnes sa cestuje domov, teším, teším... tak dúfam,že pre to sneženie nebudu meškať busy a vlaky (-:O
ahojte (:
inko (((-: ja som sa tiež o pol noci potrebovala dostať na školsky systém a zasa samozrejme nefungoval, tak som sa na to vykašlala a šla spať, no a dnes ráno, čuduj sa svete, ešte stále nebolo to, kvoli čomu som tam potrebovala ((((-: už sa prihlasuješ na skúšky? máš nejaké predtermíny? (:
lost, dobrá víla, na "kvalitný" spánok odporúčam TERORIU z Finančného manažmentu.... garantujem vám, že sa vám bude chcieť robiť všeličo okrem toho učenia, takže do úvahy spadá aj spánok ((((-:
Tak, vazeni, uz som aj ja zaregistrovana.
Konecne som prekonala svoju celozivotnu lenivost.
Inak, dobru noc, dobra vila.
Vazeni, idem buvinkat, tak sa majte pekne vsetci, co ponocujete :). Zajtra zas ucenie od rana :-/... ak sa donutim :D. Papa...vidime sa coskoro..teda, citam sa coskoro :)
Ale, bohuzial, je to fakt :D.
Na mna to posobi lepsie ako uspavaci prasok :D.... u sa "tesim" na zajtra poobedie, ako sa zas pekne do ruzova vyspinkam :D
Ako zaspat? Lost, precitaj si nejake ucebne materialy... po dvojhodinovom citani dnes poobede som bola tuha :D
kukuuuuuk deti
ako sa vam dari? :)
trosku vas tu pootravujem, kym nenabehne nas spadnuty akademicky system :D
je tu nieco noveho odkedy som tu nebola? :) ( cca mesiac dozadu :P ) zdravi ste vsetci?
lost, nie som si istá, ale asi to je nesprávnym načasovaním spánkových hodín :DD