Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

milli vitaj (:
a pekný den všetkým, juj, dnes sa cestuje domov, teším, teším... tak dúfam,že pre to sneženie nebudu meškať busy a vlaky (-:O

ojka

ahojte (:
inko (((-: ja som sa tiež o pol noci potrebovala dostať na školsky systém a zasa samozrejme nefungoval, tak som sa na to vykašlala a šla spať, no a dnes ráno, čuduj sa svete, ešte stále nebolo to, kvoli čomu som tam potrebovala ((((-: už sa prihlasuješ na skúšky? máš nejaké predtermíny? (:
lost, dobrá víla, na "kvalitný" spánok odporúčam TERORIU z Finančného manažmentu.... garantujem vám, že sa vám bude chcieť robiť všeličo okrem toho učenia, takže do úvahy spadá aj spánok ((((-:

milli11

Tak, vazeni, uz som aj ja zaregistrovana.
Konecne som prekonala svoju celozivotnu lenivost.
Inak, dobru noc, dobra vila.

dobra vila

Vazeni, idem buvinkat, tak sa majte pekne vsetci, co ponocujete :). Zajtra zas ucenie od rana :-/... ak sa donutim :D. Papa...vidime sa coskoro..teda, citam sa coskoro :)

dobra vila

Ale, bohuzial, je to fakt :D.
Na mna to posobi lepsie ako uspavaci prasok :D.... u sa "tesim" na zajtra poobedie, ako sa zas pekne do ruzova vyspinkam :D

dobra vila

Ako zaspat? Lost, precitaj si nejake ucebne materialy... po dvojhodinovom citani dnes poobede som bola tuha :D

iinkognito

kukuuuuuk deti
ako sa vam dari? :)
trosku vas tu pootravujem, kym nenabehne nas spadnuty akademicky system :D
je tu nieco noveho odkedy som tu nebola? :) ( cca mesiac dozadu :P ) zdravi ste vsetci?

lost

no moze byt :D

tie hodiny sa stale posuvaju :D
pretacaju hodinu tam a tam

ale ako teraz spat do normalnej casovej zony :D