Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

lost, tak dobru chuť teda (: zasa robíš chute s rybkami... ale tak to vieš, niekomu tolko energie stačí, niekomu nie,... ja sa viem dosyta napapať aj z cestovín aj rýb a potom už nič nechodím vymyšlajuci a hladajuci, že čo by som si ešte dala (: nuž, každému to inak sadne....
takže teraz ešte rozmýšlaš, čo by si si dal? ((((-:

lost

alebo skusim siodstavit cibulu, ked uz ani jablka nemam, vzdy si davam extremny pozor na to aby som mal zasboy minimalne na tyzden ale teraz uz mam len na dva dni :D katastrofa..

lost

ale ani tie ryby nemaju nejak vela energie :D
nieco ako cestoviny..

za 30 minut som znova hladny...

hm..

co ted..

uz ani tie ryzove cokoladove srandy nemali v dvoch okresoch, vsetko som vykupil.. asi by som sa mal napojit na nejaky sklad priamo.. alebo som fakt mimozenstan, ktory musi jest castejsie ako dychat..

susedia si zachvilku pomyslia ze krajam ludi, tak casto nosim von smeti... este budem musiet platit dvojnasobok... alebo si zalozim blog..

lost

no radsej som isiel zapiect rybu :)

ale uz ma to prestava bavit..

pretoze chcem mat vzdy co najcerstvejsiu, tak vzdy si robim tak na 1 porciu, len je to sialene. 2-3x denne varit/piect/zapekat alebo tak.

ale tak mozno by sa to dalo tak ze spravim na dva dni :) ale ludia mi hovorili ze varia aj na styri dni.. ale zase zapecu sa ryby aj v strede tej hromady rybacich file? :)

take hry su sranda.. :D ale nakoniec ma clovek tak ci tak chut tu hru vyhodit von oknom :D

lost

nee, akurat mi kamos blinkol na icq a pokazil som to a 14tke, uz som mohol prekonat 15ku rekord :)
musim to hrat niekedy rano o tretej, vtedy je ticho a bezvetrie a cista pamat :D

lost

ta hra..

vola sa "Simon hovori.."

to je ze ti blinke cervena aty si to musis zapamatat a potom kliknut na nu.
potom ide cervena a nova farba, a takto dookola, napr:
cervena - cervena - zelena - modra - modra - cervena - zlta - zelena - atd...
a po kazdom uspesnom zopakovani sa prida jedna nova farba..

je to podobna hra ako deti hravaju ze povedz predmet a niekto kto je za tebou povie dalsi svoj, ale musi zopakovat pre predosle..

lost

jaj tak, cize to IC bude asi take "normalnejsie" :)

a tam nemalo byt ZSE ale ZSR..
(ale nastvat sa ma snazia obaja :D )

cenovo to ide za 17.18EUR, ale zda sa mi ze to je bez miestnky? ale CP.sk tu cenu ukazalo.. ahaa takze cena je 21.15EUR
to je ako zadarmo vzhladom na to ze je to nad 445km..

taky berlin > mnichov je 585km po cesach, cize mozno 500-600 vlakom ?
a stoji im to tam 89eur alebo 116eur.
prva trieda je za 109eur alebo 188eur
(nizsia cena je nejaka specialna zlava, neviem podmienky)

tak si myslim ze u nas je to faakst zadarmo :)

i ked pri porovnani platov je to idealne.

avsak uroven u nas... synonymum k reprave dobytku a nie ludi...

inac cesta napriec europu vlakom... to by mohla byt zabava ze ? :)

vcera som videl taky doument ze v USA premavaju take vlaky (cez cely kontinent), a vyzerali brutalne luxusne... a to je u nich "standart" :) (mozno ale vyssi ako priemer, nieco ako u nas rychlik v porovnani) a tam mali take vozne ze nie sedenie v smere jazdy, ale v smere takom aby bol krasny vyhlad na tie krajiny.. (uz som zabudol cez co jazdia, nejake najvacsie USA hory a tak..) a mali aj stresne okna.. no proste "vylet" :) ale cela trasa trva dva dni.. (a tusim ze to ide len 130kmh)

ojka

cenové relácie takto neovládam, ale tipujem, že celý lístok z BA do KE by človeka vyšiel aj okolo 20 €,.... ale fakt neviem presne, .... dobré tety pri okienku na železniciach by ti povedali presne (: