Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ten asi nema volne :/
potrebovla by som to na jednu noc z 26 na 27 tohoto mesiaca :)
je prakticky jedno kde je (ale idealne blizko autobusovej stanice, ale ak nie tak taxi to isti)
zopar som ich tusim nasiel, cenovo su vsetky relativne fajn, i ked neviem ktory vybrat :D
nieco na urovni, bezpecne a moze byt uletene :)
lost kuk:
www.hotelbristol.sk
caute detííí :)
zelam vam v predstihu, kym mam moznost vyuzit cudzi pocitac ( mam totiz stale ban, ale nech! :)) krasne sviatky! .. ja si idem konecne oddychnut, som sa nejak rozbehla so skuskami, este jednu v utorok a potom hura domkov... a po vianociach este dve a do leta mam vylozene nohy :) ojka aj vam ostatnym pilne studujucim- vela stastia na skuskach zelam
ozaj- zuzic sem uz nechodi? :-O ?
si moc roztržitý (: keď tak zabúdaš,... ale ja som mala teorku na autoškole náhodou rada (;
To je narocne si cely den drzat v hlave nieco :D
Konecne to mam za sebou, uz by som sa mal pripravit a eventualne mozem tu povinnost vypustit z hlavy :D
Bolo by blbe vysvetlovat v autoskole ze "no viete, zabudol som... asi dva krat.."
keby tam aspon ucili nejaky zaujimavu fyziku ako sa to sprava v realite, ale take haluze ako vyhlasky, no biglol... :))
napíš si ich na lístoček, aby si nepozabúdal (: