Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, ty si zlatý (((-: a to ani štvorlistkom nie som, ale som veľmi rada, že sa ti darilo a mal si dobrý deň (:
datlinka, tuto noc som sa už neučila, dala som si oddych, ale za neviem akých krásnych okolností mi ta stránka vypisovala errrrrrory (-:O tak úsmev ešte nezamrzol, tak uvidíme, čo prinesie dnešný deň....
krásnú stredu vám všetkým prajem (:
áno, blne, a ešte raz blbne a ešte raz blbne :-)))
tvári sa, že nepracuje a pritom potvora zakaždým pridá príspevok.... niet divu, že táto téma má 18 tisíc príspevkov :-))
jejda, vy tu píšete a v zozname tém sa vôbec neposunula téma ... strašne to tu blbne celé.
ojka sa učí, či jej zamrzla sieť? hádam len nie úsmev na tvári ;-)
lost, čo máme nové? tak ja akurát kabát, nič viac. :-))
jejda, vy tu píšete a v zozname tém sa vôbec neposunula téma ... strašne to tu blbne celé.
ojka,
wow, ty mi prinasas stastie :) dakujem :P
dnes som stihol rychlik, aj druhy, aj bankomat fungoval... :)
a dokonca jedna firma kladne odpovedala.
zaujimave ze taketo kladne odpovede dostavam takmer vzdy len ked im napisem velmi 'stavnaty" email, tj agresivne zdvorily tomu hovorim..
dobra vila,
dik za tip :)
no ta divna nalada... hmm no mozno raz na to vymyslim nejake kvapky :D
netusim ako k takej nalade dospievam, mozno len flegmatizmus posypany sialenostou ktora zakryva zufalost :D
inac co mate nove? :)
datelinka - necitala... v anglictine som citala Janu Eyreovu...nemozem si spomenut pritom boli este nejake. Ale trebars ta Jana Eyreovu bola taka uzsia knizka nepisana nejakym narocnejsim stylom, takze za vyhru by som to nepokladala. A este olivera twista som citala naposledy, to bolo uz pre plynule hovoriacich, ale tiez taka utlejsia knizka a uprimne...nebolo to az take narocne, pre plynulo hovoriacich by som si vedela predstavit nieco ine. Napriklad mi na policke stoji Bridget Jones Diary a to som ti veru doteraz neprecitala, lebo je to slang na slangu a vela som z toho nechapala, aj ked v slovencine som to citala...hm hm hm...tomu sa hovori tazky oriesok. A mam aj Pygmaliona anglicky, tiez vyssia anglictina ale rovnako utla knizka(!), objednavala som si ju cez net, kedze slovensky preklad nema - povodne som to cchela citat v slovencine. Nedokazem odhadnut, co by som pochopila a co nie. Myslim, ze nevadi, ked nieco nepochopim uplne, v uceni mi to aj tak pomoze.
a také ako the importance of being earnest, gold as gold... čítala si v angličtine? ja som žiadnu divadelnú hru nečítala ani v slovenčine. ale zas niečo s takou slovnou hračkou v názve som si nemohla neprečítať.
Veru, veru :). A to si mi vnukla celkom dobry napad, precitat si to v anglictine... Dufam, ze to aj pochopim. Obzriem sa za tym v nasej slavnej kniznici, som zvedava, nakolko je bohata na cudzojazycnu literaturu...alebo ju popripade stiahnem z netu.