Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Lost, ty si zabavny clovek so zabavnymi situaciami... :D Vies koho mi pripominas? Cital si The Catcher in the Rye? Jj, tak teda - Holdena Caulfielda :D. Lepsie povedane, tvoj styl pisania je taky akym bola pisana kniha. A to mne hovoria, ze viem pisat dobre komicke scenky... ty si skryty talent :D. Daj sa na pisanie.

lost

na ucte mozem mat 0.00 a limit mam tiez nejaky, neviem presne avsak mozno som ho dosiahol, ale nepresiahol ktovie :)
uvidime co odpisu :D
este sa mi toto ale nestalo.. a to uz pouzivam karty 3 roky :D

ojka

ou, ej, tak to je už iný peniaz :D a nemáš na karte nejaký povinný limit, ktorý tam musíš na účte mať? alebo nemáš nejaký max. limit € , ktoré môžeš za den z bankomatu vytiahnuť? ktovie čím to teda bude....

lost

nic nevidal, napisal ze zametnute bankou a potom pozeram na ucet a peniaze nikde :D
zabavne..
ale ono karty funguje asi tak, ze teraz je ta suma "rezerovana" a pripise sa spat, mala by :D
vzdy som vedel ze raz taketo nieco pride..:)))

ojka

a ešte ako fúkalo (((-:
joj, no mal si dnes blbec deň,.... a ako to, že ti bankomat dlhuje 5€ ? však bankomaty také "drobné" nevydávajú, či?

lost

No len som zabudol ist na teoriu autoskoly :D
a bankomat ma okradol o par eur..
ale to snad banka vrati, uvidime..
a 2x som zmeskal dnes vlak o JEDNU minutu.
a bola zima :)

ojka

lost, a čože sa takého dokazilo? dúfam, že nič vážneho....
keby si nespomenul dátum, tak ja by som ani nevedela, hlavu mám úplne kdesi inde (:
no, dáme sprchu a pokračujeme ďalej....