Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

jj vlakom som prisiel a asi aj pojdem, no nic ine okrem vlaku nie je :) bus by bolo asi trapenie a taxi nic moc :)
zatial to zvlada vcelku super :)
rad sa necha hladkat :)
jj tieto stenata pudlov vyzeraju ako westiky :)
asi lebo este nebol stirhany a tak je taky "zarasteny" :D
ale ked sa vystrie tak je celkom dlhy :))
50cm miesta mu bude asi malo :) ale neviem ci je ta prepravka (ona je zaroven aj pelech udajne) dostatocne velka alebo ci je to ok :)

inac to si mala pocas tolko rokov kredit od orange ? mohli by dat nejaku vernostnu odmenu nejaky telefon :)
a hladas nejaky mobil plny extra funkcii, ci nieco take len na volanie a sms ? :)

ja si to tusim vzdy tak kupujem, ze ma namotaju na nejaku vyhodnu akciu alebo pausal :) teraz mam 100 minut za 200sk a zaroven 80 minut za 5 eur na inej karte tusim.. ten agent co sa ma tieto Vianoce snazil namotat mi nechcel verit, ze ani on nema taku dobru ponuku :D

dobra vila

Mam otazku... kde si kupujete mobil, ak si kupuje? U vasho operatora, ci objednavate z netu? Budem si musiet nejaky kupit, moj je uz 2 mesiace pokazeny (mam ho uz 7-8 rokov :D) a neviem, kde si ho zakupit. Niekto mi vravel ze treba eshop orangu je zbytocne predrazeny (moj operator je orange). Vlastne, ked chcem kupit cisto telefon, je jedno ci ho mam z t-mobile alebo o2... ale ide mi o to, ze ked sa mi pokazi, alebo budu problemy, viem kde reklamovat a kam sa obratit... Ked ho kupim z netu a za tri mesiace sa vyskytnu problemy, tak co potom???

dobra vila

To je pudel??? Je rozkosny! Nevyzera na pudla, skor na takeho westika abo inu fajtu. Hej, psici co nie su zvyknuti na cestovanie, je to u nich problem. My sme niesli nasho beagla z Piestan do KN a pogrckal sa nam behom cesty viackrat :-/, bolo to hotove trapenie, lebo sme mohli ist akokolvek opatrne a pomaly, nerobilo mu to dobre... Ktovie, ci vlakom je to ine. vlakom si siel, nie? Tak drzim palce.

lost

takto teraz spinka :)
i54.tinypic.com

Je to psik :)
Isiel som z TT.. cize "len" 5,5 hod cesty :)

Ale raz v noci som sa nudil a zabookoval som si tu jednu noc :/ a hned na to rano sme sa dohodli ze nemusim k nim ale dovezu do KE a tak som tu zostal :) (neda sa to zrusit)
inac by som asi cestoval 11 hodin dnes, ale bol by som doma. ale ako je to jedno, len nechcem psika dopliest so zbytocnym cestovanim hore dole :)
som zvedavy ako to zajtra zvladne..

ako skuma :)
i53.tinypic.com

dobra vila

Lost, a ty si odkial cestoval do KE? Ja som tam tiez nikdy nebola, ale pre mna je to snad najvzdialenejsie mesto na SR, kedze som z opacneho konca.
Takze si sa s nim ubytoval v hoteli?
A co je to psik ci sucka?

Ojka - ty chodievas pravidelne do kostola? Si silno veriaca? Pytam sa iba preto, ze si pisala tu polnocnu omsu a teraz kolednikov :).

lost

:)) Vo vlaku tam bola nejaka skupina a hrala a spievala si nejake tie ludove pesnicky celu cestu :)
Ale tusim len tak 1-2 hodiny..
celkom zabava :)

Ale ani tu nie je taka zima ako som si myslel ze bude :)
tusm aj snezi :))
a malicko ludi tu je..

ale ta Kosicka zeleznicna stanica je celkom velka :)

som chcel pozret lunik9 ale myslim ze som si to rozmyslel :D

ale pre psika je este zima vonku, tak tu mame peknych 21C :)

ojka

tak im niečo pekné zaspievaj , nech im je ešte veselšie, ak ta náhodu sleduju :DDDD
u nás boli akurát koledníci dobrej noviny, ach jaj, mám rada tieto sviatky ((-:

lost

Ono trebalo uplne nadoraz zastrcit tu karticku do takej citacky, inac ma izba bude ignorovat :D :D
inteligentne, ale jednu poslednu lampu sa mi nepodarilo spustit..
vyzera to ako inteligencny test
uplne si viem predstavit ze by tu bola skryta kamera a personal by sa totalne ROFLoval na hostoch ktori su tu prvy krat :)

ojka

jjeeeeeeej, lost ma havina (: tak to sa teším s lostom (:
prave som ti išla na tie svetla odpísať, a ty si sa už vynašiel, šikovný (:

lost

Nevadi mu blesk? :)

Ale uz som prisiel na to ako zapnut svetla :D :D

este ale lampa za mnou tu musim nejak hacknut :D

Diky :)

prave sa naobedoval :)

ale inac stale sladko spi :)

vybral som ho z pelechu a on sa tam sam vratil :D tak mu dam pokoj... no zajtra budeme doma :)