Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

dobrá víla, my si kupujeme mobil u operátora... vlastne ako skončí paušál, tak nabehneme na ďalší (:
hm, a či som silno veriaca? neviem čo si mám pod tým predstaviť, ale tak áno, do kostola chodievam (:
lost, jejoooo, to vyzerá ten havino jak plyšáčik, zlatunký (: tomu sa hovorí pekný darček pod stromček (:

lost

Zatial celkom dobre :)
alebo neviem ako je dobre alebo ako zle :D
ale zatial si nejak nestazuje, hra sa tam s nejakymi hrackami, zabral mi kreslo :D
cely cas spal, ale ked mi doniesli jedlo tak sa prebudil akurat a chcel sa hrat :D
alebo mozno ochutnat lososa :D
ale nedostal nic :/ radsej som mu zal zopar granul..
asi to nie je dobre mu davat hocico, ze ?

ale vonku bol neisty, tak po 5 minutach mu uz bola asi zima.. ale nebal sa ani vytahu, teda aspon bol relativne kludny :) pulz mal ale tak okolo 120 - 130 - 140 hlavne vonku, len som si vsimol ze nejak rychlo mu bije srdce :)

i54.tinypic.com

lost

Plan sa zmenil.. Majitelia (chovatelia) mali dnes cestu do KE na navstevu a tak sme sa tam stretli :)
Inac by som isiel tam a potom neviem :)
Bolo viac verzii :D

lost

Noo, to hej, inac ono su uz aj wifi v telefonoch? :)
ja mam ako k530i tusim :D
a to je taky mobil ze az :)))
skoda ze sa nerozumiem uz do mobilov.. este ked boli casy nokie 3310 tak som "slintal" na nokiu 7210 alebo dokonca 7250, lebo mala VGA fotak (640x480) :))))
a potom to islo dopredu tak rychlo, ze nestiham vnimat co sa deje v tehcnike mobilov :))
niekedy si hovorim ze " aaale skusim nejaky negapeckovy mobil" ale potom sa zamyslim ze by som sa o neho bal a ci vobec vyuzjem vsetky funkcie :)
a tak to odkladam a odkladam :D
asi ma vyrobcovia mobilov nemaju radi :D :D

Tu su mozno nejake:
mobilne-telefony.heureka.sk

Pisu tam ze nokia C3 je do 130 eur a ma WiFi.. len neviem nic o tom mobile :))

dobra vila

Lost - ja som mala prv kredit a potom pausal /na otcovu firmu/... Do pausalov a podobne sa takisto nerozumiem, tak nvm, co zvolit pri novom telefone :(. Lebo ja volam a smskujem akurat tak priatelovi, potom mamke a otcovi, s priatelmi zvacsa pouzivame net, tam ak poviem, ze padne 15 minut hovoru za mesiac, tak vravim vela :)
A telefon som si vyhliadla nokiaX2 za 114 éčok (nepotrebujem nic drahe, lebo aj tak nevyuzivam ziadne funkcie, pokial ide o techniku fakt mi stacia jednoduche veci). Tento X2 vsak vyzera tak schopnejsie, nie je to uplna sunka ani ziadny super phone...akurat som si vsak vsimla, ze nepodporuje wifi, nema net. A to by som uprednostnovala...v pripade nudze :P (sice ani na tomto nei je net, ale privitala by som ho).
Tak teraz neviem co!! Lacnejsie od neho nemaju net tiez a zas nejakych 200 eur do telefonu vrazat nechcem...som chcela do tych 4 000sk max. Skoda, sakra, ze ta X2 nema!!