Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

to hej (: ale tak raz za dva-tri týždne prídem domov pozrieť, aspoň im budem vzácnejšia ((((-:
lleilla a čo teda teraz porábaš, keď to máš také prehodené , keď nebúvaš?

ojka

no ty si podarená ((((-: a tak určite doma na teba myslia (: ale tak dobre si spravila, že si si to takto porozdeľovala, však potom by človek ani nestíhal hádam a bolo by toho veľa.... (: ach, u mňa nastáva v pondelok už krutá realita, znova do školy.... len škoda, že sa učíme aj pondelky aj piatky, niet nad "predlžený víkend".... čo už (:

lleilla

2 tyzdne,a potom zacina skola-no mohla som mat volno,lebo ta interna ma byt letna prax,ale radsej si to teraz urobim,lebo v lete zas mam mat aj gyndekologiu 2 tyzdne-prax,tak som si to takto dohodla a rozdelila a domov asi len fotku poslem,aby nezabudli :P

ojka

tak blahoželám (: fíha, interné, tam to môže byť zaujímavé....
nooo, ja som mala v utorok poslednú skušku, šťastná jak blška, že som prešla, lebo to chodilo tak, že cca 60 nás bolo na písomnej, z nech neprešlo cca 4O a potom ešte takých 7-10 ľudí vyhodili na ústnej, to boli riadne adrenaliny a nervičky... ale už je po tom...takže najbližšie skúškujem až nejaký máj, nejaký týždeň hore dole (: