Prečo ešte nespíte?

ojka

zdravíčko prajem (:
asi som kaput, a to je ešte len pondelok a niečo pred pol jedenástou ((((-: ale to býva tak, keď je človek do tmy v škole, to človeka tak krásne unaví (:
ako ste začali týždeň vy?
lost, tak už si bol na nákup? ((((-:

lost

Ale uz asi 5 noci nic neurobil a to bol doma pekne dlho , od 8 do 12 hodin v noci.
I ked je pravda ze vtedy nic nezje, len pije, takze asi "nema co vytlacit" :))

Ale precoooo vzdy ked je sam :D

ale skusim tie noviny :)
no aspon nejak efektivne vyuzjiem tu tonu reklamneho materialu co pchaju do schranky...

lost

hm, da sa ta taktika pouzit aj v byte ?

asi 3x spravil na vnutornu rozohku, co ma potesilo ze asi chcel naznacit ze chce ist von, len bol sam doma...

Kupil som mu aj take ze "psie WC" len este neviem ci to mam pouzit, lebo ci ho s tym nepomylim totalne..

A ked pouzijem noviny, nepomylim ho tiez? :)

Raz som v TV videl, ze urobili taky trik, ze na dvere namontovali taky zvoncek (neviem ako sa vola, ale je podobny ako ten "Vianocny" ked rodicia zvonia ze podte ku stromceku pre darceky po veceri :D ) a ze potom vzdy to zazvoni ked idu von a pes si teraz labkou zazvoni ak chce ist von :)
Ale neviem ci to bol pes alebo macka, ale macka sa nevenci, tak asi pes :)

soffa

miesto spreju,rozloz novinky na chodbu.ak sa tam vyvenci tak ho pochval a noviny tahaj smerom vzdy blizsie k dveram von.on sa potom nauci,ze treba chodit von.

lost

nemozem ist do obchodu, lebo stavim sa, ze akonahle odidem z domu, moj pes sa jednoducho poserie :)
Mozno od strachu to neviem od coho, ale toto robi cely tyzden, bez ohladu na to kolko sme vonku :D
Asi fakt kupim ten odpudzujuci sprej, len som zvedavy kam sa "skova" od toho pachu po tyzdni :D
A to ten trpaslik maly si kazdi statistiku, tak krasne sa mu darilo a teraz zase puberta na neho lezie..
No asi ho poslem na vojnu, alebo ja neviem :D

nyky20

No ja mám štastie na vlaky že ich väčšinou stíham : D

Ja som nestíhala také že som napr. V Prahe ide mi posledný nočný na SR a ten mi uteče : D A celú noc nič ... : )

Ale takto ked idem z TT domov to stihnem vždy. : D

Inak Lost videla som jedného pána s takým podobným psom čo máš ty dnes pri maxe : D

Ale nebol si to ty lebo :

1. daný pes išiel po svojich - čo u tvojho časté nebýva ako si písal : )

2. daný pán nevyzeral na 22 ale na 62 : D

- neprechádzal sa ti dnes dedko s tvojím psom?? : o)

Najčítanejšie články