Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

nyky20

Kto má dnes tak blbý den ako ja?? Nič sa mi nedarí. A ked si predstavím kolko mám toho zajtra ...

Nájde sa niekto? : )

ojka.

brý večerrrr (:
hmmm, ako tak rozmýšľam, to sa len mne stále nedá prihlásiť, či aj vám to robí? no čo už, to je asi znamenie, že sa mám zasa pobrať ďalej (((-:
tak úspešný začiatok nového týždňa prajem (;

ojka.

krásnu slnečnú nedeľu všetkým (:
lost, no to vieš, asi bolo niekomu ešte zima, tak si prikúril, alebo začalo vlastne aj obdobie vypaľovania suchej trávy, tak ak tam mali nejakú kôpku za plotíkom, tak jej rýchlo pomohli (;
ako sa inak tešíte z pekného jarného počasie? sledujem, že už aj komáre začali lietať, spolubývajúca včera nejaké naháňala po izbe ((((-:

lost

smrad, cely vzduch je cisty smrad :D

psikovy som kupil take super chutne pochutky, ale to ma svoju dan, je to EXTREMNE zapachajuce :)

presne ako rozkladajuce sa vnutornosti (a to naozaj neprehanam)

otvorim okno ze nech sa vyvetra, odidem z miestnosti, pridem po par minutach a chytam infarkt, resp, kasel horsi ako pocas choroby - nejaky BURAN pali nieco vonku... dym,... ach jaj. ako moze byt niekto taky pablb.. v +15C kurit drevom? na sidlisku?

seriozne, citim sa ako na planete opic..

lleilla

Ahojte,tak po dlhsom case som konecne precitala vase novinky-fiha,takze rastieme a zubky stracame,skolkujeme,diplomovkujeme-pekne pekne,nech sa dari a uzivajte slniecka :O)

lost

jj :D

mozno si nakreslim na plachtu na postel take oblaciky, slniecko, mesiac, vietor atd.. a kde sa moj pes zobudi, to bude prave v ten den :)

ktovie, mozn oto bude mat super uspesnost :D

ako ta ryba?korytnacka?opica? co to bolo co spravne predpovedalo nemcom vyhry na majstrovstvach (netusim coho, vo futbale) a posledny typ tomu zvieratku usiel :D a potom bol nenavideny :(

ale naco som ja zostal tak dlho hore :D uz 3 hodiny "idem spat" a uz 2hy krat som vyhladol zatial :D

a psik bude predpovedat pocasie uz o 6:30 cca :D

no zivot je pes :D

ojka

lost, to je ako predpoveď, že bude slnečno, miestami zamračené s prehánkami, v noci tma a hmla ((((-: tiež si môže z toho človek hocičo vybrať (((-: