Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ahojte, ako ste prezili spln? ja som klasicky- nespala
ked je tu uz rec o domove, tiez by som rada sla :) ale prerabaju nam jednu izbu, je tam hurhaj, tak by som sa tam nemohla ucit.. miesto toho som v sestrinom prazdnom byte
obcas samota nie je na skodu :)
ojka tvoju skusajucu som mala v druhaku. mala som ju rada :).. "VAZENI, NIEZE PRIDETE NA SKUSKU S LUPINAMI!" :D
smajliQa, a čože ty máš za prácu? /-: to ťaháš nočné? do šiestej rána?či?
trcim vpraci :(((
tak rada by som isla domov a nemoooozem... :((( ach!!!
inko, pfff, do konca semestra len osnovu? tak to máte v pohode, nemusíte tak stresovať....lebo ja už teraz mám tušáka, že nestíham (-:O
hej, učto bánk mám ((((((-: hm, myslíš prednášky,ako predmet? nie, tie my máme s D.Bouškovou....
aj ty mas teraz ucto bank? :D aj ja..myslela som si ze to len my bankari budeme mat :)
ano je to cele ine, stale si mylim nakladove a vynosove ucty
a s kym to mate? so Schwarzovou? :)
no tak to budeme stresovat na rovnaku skusku onedlho
ja mam do konca semestra odovzdat iba osnovu..ale rada by som aj nieco viac :)
uvidime
inko, ja tiež nejak nestíham tú diplomovku... (-:O cez týždeň samé písomky, teraz začínajú aj zápočty, kapánek nestíham.... u vás to je tiež tak, že odovzdať prvú kapitolu do konca semestra? ja mám akurat ako takú osnovu...
eeejha, zlahané pohľadávky, opravné položky, odpisy, na tom zrovna frčíme na účte bánk.... dosť ťažko sa mi preorientúvava na toto účtovníctvo, keď som roky zvyknutá na účtovníctvo podnikateľov, resp. rozpočt. a príspevkových organizácii, ale nejak to hádam pozvládame obe (:
hej, hej, tento víkend plný povinností trávim v BA (:
inko, inak ako sa tak dívam na oblohu, tak dnes z toho splnu asi nič nebude, akosi je riadne zatiahnuté ((((-:
ahoj ojka
popravde, diplomovke sa nemam kedy venovat
neviem ako na vasej fakulte, ale na nasej asi z kazdeho predmetu piseme seminarky..prave dokoncujem poslednu. buduci tyzden mam tri prezentacie, tak hlupo mi to vyslo
ja to babracka
som zahrabana v samych anglickych clankoch a vyrocnych spravach
ale temy som sa snazila zvoli si tak, aby sa to aspon trosku podobalo mojej diplomovke, mozno nieco z toho do nej pouzijem
a este sa musimn rychlo naucit uctovanie zlyhanych pohladavok v bankach a pre dnesok koncim :D
si v Bratislave, ci doma? Zdrava? vsetko ok? :)
www.youtube.com Honza Nedvěd - Dopis do nebe
príjemný upršaný sychravý predvíkendový večer prajem...(:
ahoj inko, veru dlho som ťa tu nezazrela (: popravde, ani ja tu už tak dlho nevysievam, ta škola zo mňa vycuciava život ((((-: veľmi veľa toho máme na krku i my tento semester, už teraz rozmýšľam, že jak to všetko pozvládam a naplánujem veci.... a ako sa ti píše diplomovka? (: tak keď bude ten spomínaný spln, tak sa zastav, rada ťa tu stretnem .... (;
ahojte.. po par mesiacoch som prisla nakuknut, co robite
nuz, nejak je tu ticho, asi spinkate vsetci, pojdem aj ja.... o take dva dni sa zastavim, bude spln a ziaden spanok :)
ojka, co skola?
u nas je to dost drsne. uz druhy semestrovy tyzden som bola vycerpana viac, nez cez skuskove...
tak dobru noc :)