Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, mne sa sám prestavil len PC, .... ostatné, ako mobil, hodiny na stene, alebo na ruku, to som si musela samozrejme sama (:
zdravíčko mládež (:
nezabudnite si teraz v noci posunúť ručičku na hodinkách, aby ste potom náhodou niekde neprišli o hodinu neskôr (;
tak, tak, slniečko je fajn, ale kapánek sa to cez víkend pokazí, tak si ho užime riadne, kým sa dá (: ale už cítiť vo vzduchu riadnu jar, teda aspoň tu v BA , keď som šla po sídlisku, tak tam kvitli už aj hyacinty, tulipániky, narcisi a po celom parku zasa kvantum snežienok....už sa teším domov, tam to treba tiež skontrolovať (((((-:
ať sluníčko svítí po celý den (:
lost, tak to máš ešte celkom slušné zásoby (: ako často ich dopĺňaš?
datelinka, veru veru, na našej fakulte s tým akosi ponáhľajú, do konca semestra treba cca tretinu odovzdať, tak uvidíme, že čo zmajstrujem (: a ty v práci ešte stále také fofry?
ojka, vďaka za opýtanie, malé je raz choré, raz zdravé, momentálne viac choré ako zdravé, ale to všetci škôlkári. vyrastieme z toho ;-)
práce veľa, ako vždy, len mám pocit, že som v poslednom čase nejaká lenivá, či unavená (?)
a ty ojka ako? škola? to už vážne riešite diplomovky?