Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
brýýý večer (: spinkáme?
milli, ak sa smiem pridať, podľa mňa je len chlapec nesmelý, a všetko má podľa mňa a možno i podľa neho čas, však kam sa hrnúť hrrrrrr, aspoň vidíš, že aj taký výnimoční chlapi existujú,.... ehm a čo sa týka toho, že robíš ty prvé "kroky", tak to je podľa mňa (viem o čom hovorím) v pohode, nikde predsa nie je napísane, že iniciatívny musí byť prvý vždy muž (:
dúfam, že vám to teda vyjde (:
lost, praveze nie, az potom doma na dalsi den som si uvedomila, ze som sa ho mohla opytat, ci by prisiel aj na dalsiu party. V ten den som akoby nemyslela, on bol to jedine, na co som myslela. Nieco ako v krasnom sne.
nyky20, vdaka, je to pozbudive, co si napisala.
Mne sa tiez paci, ze nie je obchytkavajuci uchyl. Iba ma to asi prekvapilo, ze som v reale narazila na slusneho muza. Lebo niektori dnesni muzi chcu len sex, das-nedas, dovi, dopo. Tento vsak na to ide inak, pomaly, nenasilne, hocikedy sa ma opytal, co chcem pit, ci chcem nieco zjest, ze on zaplati, ak nieco chcem. Hoci som mu tvrdila, ze peniaze mam, ak nieco chcem.
Podla mna sa mu musíš páčit. Možno je hamblivejší ale podla správania ti to dáva viac - menej jasne najavo. A cen si že to nie je nejaký blbec čo ta obchytkáva hned nazačiatku. Držím palce aby vám to vyšlo.: )
Len neviem, ci je vazne hanblivy urobit ten prvy vazny krok alebo ma iba berie ako kamaratku? Lebo ja by som chcela nieco viac. Ja mam strasny problem rozlisit medzi hanblivostou a nezaujmom u muza.
Kdesi som citala, ze ak muz vazne chce zenu, ze hoci je hanblivy, oslovi ju v kazdom pripade a nebude cakat. Ze iba ak nema zaujem ju neoslovi.
Ja som vsak tiez velmi hanbliva, hlavne pri chlapovi, ktory sa mi paci.
Nemas zac. Aj ja ti dakujem za odpoved.
On ma 29 rokov, myslela som si, ze tito starsi chlapi uz nie su hanblivi?
Inak, myslis, ze ta jeho povaha moze suvisiet aj s tym, ake je znamenie? On je ryby a oni su vraj taki hanblivejsi, treba ich podstrkovat, aby sa rozhybali. Zas, na druhej strane, ja sa najrychlejsie dokazem skamaratit prave s ludmi-rybami a mam medzi nimi najviac kamaratov, cize zo vsetkych znameni s nimi najlepsie vychadzam.
Hmmm :)
Noo, mozno je to tym ze je neisty (hanblivy) a mozno ani nevie co chce, ale velmi sa nebrani (neodtiahol ruku, bol blizsie ked sedel), dokonca aj to ze sa pri tanci nesnazil obchytkavat, resp nenecal ta prehrat na sipkach,
tazko povedat co presne si mysli, ale vyzera to ze je tak celkom trpezlivy :)
podla mna ten tanec nemusel byt tym ze by si ho nepritahovala, lebo potom ponukol vymenu hamburgeru :) teda boli by to take protichodne veci myslim si.
ale tak prisiel, bol velmi OK podla opisu, tak vyzera celkom dobre :) (cela ta situacia)
len neviem, pri NAJHROSOM by sa dalo povedat ze ta berie ako kamaratku, ale zase to by si asi vsimol ze sa ti paci, cize snad by sa nehral na "mrtveho chrobaka" ci ako sa to hovori (tym myslim, ze len ticho caka co sa stane a nech sa unasat prudom)
ale mozno je len hanblivejsi a tak nema odvahu robit nieco prvy (resp aj by mal, len mozno nevie ako na to)
napr ked som mal 9 rokov, tak na jedne skolkej povinnej(!) "disko" ma spoluziacka pozvala k tancu, lenze som sa brutalne hanbil ani nevedel tancovat a som odmietol. potom prisla este raz, ale samozrejme ze som nesiel.. lebo som nemal odvahu, ale pacila sami a celkom dost.. a to patrika k tym krajsim v triede atd.. cize ona sa znacne snazila (aspon to tak vyzeralo) a ja ako stlp nic :D :D - cize ta hanblivost, resp tichost alebo ako by som povedal narobi VELMI VELA :)