Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

ach, tento internet, jak nám tu len blbne //-:
datelinka, no ahooooj (: jak som ťa tu už dlho nestretla, jak sa vodí tebe? a čo malé domace osadenstvo? zdravé? a čo ty? práca? (:
lost, no tá DM nie je priamo na NH,, ale až uplne na konci ulice (vlastne na rohu), ako je križovatka s Furdekovou (: a koľko máš teraz chlebíkov v zásobe? (:

ddatelinka

ahojte mládež, ako žijete?
lost, my máme kamiónov hneď niekoľko ;-)
máte radi akustickú gitaru? a čo tak trance? www.youtube.com

lost

Myslim ze v tej petrzalke (neviem ci hrnciarov) som minule nenasiel tu DM :)
lebo gps... je smejd..
Ale ak tam mali tolko kusov, musim to najst :D
PS: maju tam 4 verzie, horkocokoladove (su OK) a modre biele (nie OK) a modre cierne (OK) a modre cierne s kokosom (nieOK, blbe zlozenie, ale ked nic ine, takaj tieto su OK :D :D)
v PK sa uz naucili :) aj v TT a este ked som v Ba tak skocim do par DM po ceste :)))

Minule som chcel ist na taku vestu napriec BA cez kazdu DM, lenze su tak schovane a parkovanie komplikovane ze som to vzdal :) ale to je nemecky vyrobca, hmm, nema tu niekto kamion? :D

ojka

zdravičko (:
ako sa máme?
inaaaak, lost (: som bola dnes v DM na Hraničiarov a schválne som si kukla tie tvoje chlebíčky čokoládové a mali ich tam cca 8-9 ks, plus ešte nejaké tie poliatej bielou, teraz neviem či čokoládou alebo "jogurtom", aj tam si ich bol urgovať? ((((-:

ojka

brý večer (:
ešte sa učíme? mordujeme? pracujeme? či čo stvárame?
inko, tak slniečko, hej? ((((-: to som už niekde počula (-:O
no jasnééé, ja som dobrota sama o sebe :D ale tak povedzme si úprimne, radšej byť za tú dobrú ako keby som mala robiť nejaké sprostačiny deň čo deň .... heh a čo za izbu doma prerábate? tvoju? či?

inkognito.

jasne, uci aj klasicke :)
ojka, ty si slniečko a nie slnecne znamenie :)
aspon takto cez net na mna posobis, ale urcite si aj bezne taka mila osobka..urobila si ty niekedy nieco zle?:D :)

ojka

ech, ona učí aj klasické účto? som ani netušila (:
hm, čo ja robím po nociach? snažím sa zaspať a nejak sa mi to nedarí, a keď už podarí, tak sa moc vyspato ráno necítim, mám v tom nejaký mišung ((((-:
ja som zasa ževraj slnečné znamenie, ja slniečko moc moc rada ((((-:

inkognito.

Ja som ju mala na uctovnictve. klasicke ucto, aby sme aj my neuctovnici mali z tejto oblasti trosku sajnu

ja som mesiac tiez nevidela :D radsej som sa nechcela pozriet, mam ho plne zuby, ja som rak, ovplyvnuje cely moj zivot, vraj :D

no tak sa priznaj,ojka, co si robila po nociach?:) ked ta to vcera tak zlozilo

ojka

ahojte (:
ako si užívame víkend?
inko, no vzhľadom na to, že mesiac svietil na opačnej strane intráku, tak som ho ani nevydela, a vzhľadom na to, že už dlhšiu dobu som sa nevyspala, tak ma to včera dosť zložilo (-:O i keď viem si to i lepšie predstaviť...
fíha, tak maš v sestrinom byte aspoň klídek, nik-nič ťa tam neruší, to musí byť parádička...
nooo, mňa tá mila teta učila zasa aj v 3. ročník u na Bank. operáciach, vy ste mali s ňou aký predmet? i keď veľa ľudí nezdieľa toto nadšenie spolu so mnou, lebo na prednášky nás chodi max 25 ľudí z cca 150 (((((-: