Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

milli11

Ozaj lost, ja ked vencim svojho psika, mam taku sustakovu vetrovku, na nu sa bodliaky nelepia. Nemozem vsak nosit tmave veci, lebo hned vidno, aka som cela od chlpov.

milli11

Mam tu otazku na losta, ale vy ostatni a ostatne sa mozte vyjadrit.
Takze, lost, o tomto som pisala v inej teme, ale dost si mi tam poradil. A este niekto, len si nespomeniem asi kto.Pisala som tam o tom, ci a ako pozvat chalana.
Skusila som ho teda pozvat, ze sa ideme zabavit do mesta, ci by sa nechcel pridat. Povedal, ze uvidi. Potom to vsak okolnosti zariadili tak, ze som uz nemala cas sa ho opytat, ci pride.
Prisla som na party, jasne, nebol tam. Pomyslela som si, ake by to bolo, keby bol tu. A potom, hoci neskor, on prisiel. Aj s 2 kamaratmi, ale to je asi fuk.
A teraz, ako sa spraval.
Hrali sme sipky a hoci inokedy sa mi v tomto dari, teraz som triafala skoro vsetko mimo. Ked zbadal, ze mi to nejde, naschval zacal triafat mimo, aby som nebola najhorsia a neskoncila medzi kamaratmi (to myslim aj kamaratov aj kamaratky) posledna. Este mi aj sepol, ze sa pokusi, aby som neprehrala.
Tancovali sme a boli tam aj cuzdi ludia. nejaka cudzia baba sa ho isla opytat na tanec, ale on ju odmietol. Potom sme tancovali nasa partia, disko a par sladakov. Sladaky tancoval len so mnou a ja len s nim. Ach... Co ma vsak prekvapilo, vobec sa ma pritom nepokusal chytit za zadok. Normalne sladaky nerada tancujem, lebo vacsina chlapov sa pokusa obchytkavat. Preco on nie? Chcel byt slusny alebo som ho nepritahovala?
Ked sme sedeli a rozpravali sa, viaceri, skoro vzdy sme sedeli vedla seba. A pomalicky sa stale blizsie posuval ku mne. Jeho chodidla sa vacsinu casu dotykali mojich. Niekedy si polozil ruku prave na operadlo, kde som sedela. Vies, take to typicke muzske gesto.
Ked prvykrat potreboval, na wc, opytal sa mna. Chytila som ho za ruku a odviedla k panskym wc. Necukol, ked som ho chytila za ruku. Pred wc som ho pustila a isla si sadnut ku kamaratom.
Nedaleko bol hned MCkac, tak sme si partia niekedy kupili nejaky ten hamburger ci hodog. Dokonca sam mi ponukal, ze mi kupi hamburger. A ak by mi vraj nechutilo, ze mi da svoj chickenburger a ja mu mozem dat svoj hamburger.
Cely cas bol uvolneny, mily, mal dobru naladu.
Ale. Skoro vsetko som musela alebo urobit prva ja. Ja som ho prva pozvala von, hoci na party. Prva som mu na internete poslala ziadost o priatelstvo. Prva som ho poziadala o tanec (mna uz neodmietol :) ). Prva som ho vlastne chytila za ruku.
Tak teraz si nie som ista. Ako ma berie?
Vdaka.

ojka

ahojte (:
www.youtube.com
ktorá z tých hokejových hymien sa vám najviac páči? tu je ďalšia.... pre mňa je asi táto najchytľavejšia (:
ahoj Tak, neviem veru čo bolo s tým FB, cez deň sa tu už tak neobjavujem často (: a ty ako? na veľkú noc ideš domov, či tam ostávaš?

tak

Ahojte ľudkovia, ako sa máme, dávno som tu nebola, nedá sa mi dostať na facebook, neviete, čo by to mohlo byť, ďakujem, .....