Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ved mu nemusis povedat, ze podme do kina. len povies, ze by si aj rada isla do kina. povies to tak medzi recou. ono ja to beriem zo svojho pohladu, ze si myslim, ze je dobre, ked dvaja o sebe uz nieco vedia a potom zacnu riesit nejaky vztah. no a z toho dovodu je asi lepsie ked maju moznost porozpravat sa a nieco sa o sebe dozvediet. hmm, ale to kino mozno fakt nie je najlepsi napad, zatial. tak nech vas necha partia dlhsie osamote, ak je to mozne.
A nebude to povazovat, ze ho nutim ist na rande?
vzdy do toho niekto pride...cize ste boli ako partia ludi. tak ak ludi z partie poznas, su to tvoji kamarati, tak sa skuste dohodnut, ze vas nechaju dlhsie samich. teda ak vlastne chces. ja by som skusil nenapadne pozvanie do kina. skuste sa bavit o filmoch a skus mu povedat, ze by si aj rada isla do kina.
Sranda, ze najprv som zacala tuto temu s lostom a teraz vidim, ze viac piseme s roflom.
pred chvilou mi pisala kamaratka, ze cez vikend ideme opat zit. Tak ked ho stretnem, skusim sa ho opytat, ci opat nepride. Ale zatial sa netesim, musim ostat pri zemi.
Pohybujeme sa skor tam, kde je viac ludi, takze najst si cas na rozhovor len vo dvojici je tazke. Aj ked zacnem, samozrejme ja, on vsak byva vascinou ukecanejsi ako ja, vzdy do toho niekto pride.
Toto ma vzdy prekvapi, ze staci nahodit temu a on sa uz chyti a zacne rozpravat, ale prvy sa ani za svet neozve, len ak pozdravi.
Najidealnejsie by bolo pozvat ho niekam, len my dvaja. A tu je ten problem. Ci neodmietne?
Najradsej si spominam na tie sladaky. Dali ich niekolko za sebou. Keby ich neprestali hrat, ktovie, dokedy by sme tak tancovali? Jaj... Aj ked chvilami ma tak silnejsie drzal (vzadu, okolo pasa a ja jeho okolo ramien), ze som ledva dychala. Ale chvilami to potom uvolnil a tak dookola.
ja budem mat coskoro 24 a doteraz som nikoho nemal. tak ma vlastne napada, ci som vobec kompetentny sa k takymto veciam vyjadrovat. ale chcel som povedat, ze je mozne, ze fakt doteraz nikoho nemal. co by znamenalo, ze nevie ako sa ma k tebe spravat, nema skratka skusenosti. teoreticky to mozno aj vie, ale do praxe to tazsie aplikuje. preto moze byt pasivny. a ak sa k tomu prida hanblivost, tak to uz je komplikacia. mali ste moznost byt aj sami? tak spolu pre seba? priestor na nejaky rozhovor? nejaky kompliment z jeho strany, flirt?
Aha, uz viem, co myslis s tym zadkom. Nie, o takychto osobnych veciach sme este nehovorili. Vobec netusim, kolke mal, ci dve, sest, viac alebo nikoho. Aj ked pochybujem, ze nikoho, vzhladom na to, ze ma 29 rokov.