Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ten zadok je v tejto teme, ale uz je to na druhej strane. :) mna len tak napadlo, ze ci sa da zena chytit za zadok galantnym sposobom. :)) inak to, ze sa o nieco take nepokusal, moze byt lebo si neveri, lebo nevie ako sa ma k tebe spravat alebo to moze byt aj prejav ucty. ma za sebou nejake vztahy? ci nerozpravali ste sa o tom?
S tym zadkom? Ale to bolo tusim v inej teme?
Ano, prvykrat sme boli von.
Niekedy urobi veci, ze mam pocit, ano, chce ma a potom je opat nejaky pasivny, zas, pri ziadnom navrhu, co som mu dala, ho neodmietol, ja fakt neviem?
To uz bolo davnejsie, ale si pamatam, aka som chodila namosurena a zlostna. A on vecne, akoby naschval chodil tam, kde ja, usmieval sa na mna a ja som som si len myslela, ta sa mi len zda, preco mi neda pokoj?
Uz niekolko mesiacov. Spoznala som ho nieco po poslednom rozchode. Uz vtedy som mala pocit, ze sa mu mozno pacim. V tom obdobi som vsak bola nastvana na muzov, takze som ho viac ignorovala. Neskor som zistila, ze ano, existuju aj normalni chlapi. Az v poslednom obdobi som sa zacala o neho viac zaujimat a zacali sme sa zdravit, neskor trochu kecat, atd.
Povedala by som, ze sa ku mne chova lepsie ako moji byvali dokopy, aspon zatial. Hlavne posledny sa nezachoval najlepsie, preto si uz muzskou naklonnostou niekedy nie som ista.
Ano, pochopila som ta, tiez viem, aka som. Budem teda opatrnejsia. Vdaka. :)
no odporucam spomalit. co sa tyka citov k nemu. ty vyzeras byt velmi citlive dievca, preto si myslim, ze bude pre teba lepsie ked budes mat svoje city viac pod kontrolou. naklonnost mu samozrejme prejavuj nadalej, ale bud opatrnejsia. lebo mozes potom skoncit velmi sklamana. aj ked na zaklade jeho spravania by som povedal, ze si mu neni lahostajna. snad som sa vyjadril zrozumitelne.
ojka, vdaka. :)))
Inak, teraz som ako v tom vtipe. Rano sa nemozem poriadne najest, lebo na neho myslim, na obed to iste, vecer to iste a v noci som taka hladna, ze vyzieram chladnicku. Dobre, az take zle to nie je, ale priblizne takto.
Pre rofl, tusim ano, zacinam byt zalubena, ale zatial len platonicky. Preto chcem pocut aj nazory inych, ci sa mi to len nezda. Vies k tomu nieco poradit?