Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

lost, to znelo na moju adresu ironicky :P. Neboj sa, neskor som sa zo svojich chyb naucila a uz kopirovala... blbec sa uci z vlastnych chyb, poznas ;). Ale namojveru je to neprijemne, ked si s tym nepocital, alebo sa to uz dlhu dobu nevyskytlo a bum - error... dlhsie prispevky som uz potom, pokial som nezabudla, kopirovala.

Ojka, tak bru noc teda, aj ja pojdem pomalicky.

Inko - aj ty si poznala binghama? ale ze si k nam nechodila sem na kus reci(?), asi by som si ta pamatala...ja som tu bola pravidelnou navstevnickou za starych cias, to som ta este nepoznala, ale vlastne si ta nejako neviem vytmavit vobec, ale nevadi, napravime :D

lost

lleilla
to by chcelo take termo ponozky, take do -40C :D

posli mi kusok zimy aj sem :)))

alebo spravim to co minule, idem pozerat co nove v chladnicke, ale tak, budem tam cumiet zopar minut :D ved naco je chladnicka, aby chladila, no nie ? :D

lost

nj, pod perinou byva fakt vela, hlavne s notebookom na bruchu... fakt ze tam musi byt aj 40 ak nie 50C :D

to ani uz radsej skusat nechem :D

ale to boli klebety, este mesiac potom :D

lleilla

ja vam zavidim,ja na pokoji taku zimu,ale dnes aj pocasie,no nic moc,ludia povytahovali normalne jesenne bundy-teda mne zima aj tak stale,si viem vybrat,kde sa odtrepem zit...paplonik a deka to isti,aj notebook ohrieva trochen :P a ponozky na noc,sexy nesexy :D-bez tych by som neprezila

[zruseny1]

:DDDDDDD lost, u mna to robi mamina stale :D a preto som, presne ako vravis, pod perinou :D a ver mi, ze tu je ovela viac stupnov ako tych tvojich 26:)

lost

ja mam 26.6C :D:D:D

ale ja sa bojim, mam tu totiz baterku, ona je velmi mala ale svieti jak "omega" no a zacina byt fakt ze horuca.. este sa podpalim :D

fakt to ma asi 45-50C.. ale ake prijemne :)

este 6-11C a bude to klopat na prah bolesti :D