Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

mimochodom, ja som tiez rad spaval v ponozkach, ale rodicia mi to "zatrhli" zevraj to nerobi dobre pre nohy a mali by si odpocinut :D

no kedze 99% ponoziek je tak tesnych, ze to je sadomaslo... tak asi aj suhlasim..

no je to jdnoduchsie , mat ponozky, ako stale hladat ten kratky paplon :D

ved ma 200cm a je kratky :D a to ja mam 180cm :D kam zmizne tych 20cm, to neviem.. avsak... chcelo by to takych 220cm :D minimalne :D

alebo 270cm a moze tam byt aj pes :D lenze to by uz bol na stene :D

[zruseny1]

lost, no tento moj uz ma nejaky ten rocik :D ale ja si ho nedam ani za svet... taky je zlatucky, aj vodou som si ho nechtiac obliala, a stale sluzi

preco ho nevypinas? :) viem ze vo firmach pocitace vacsinou nevypinaju, ale ty si od svojho kompu neurobis ani den pauzu? :D no pekne :)

lost

uz som isiel povedat ze mi ten teplomer zamrzol.. a ukazalo 26.4C !!! potsil som sa, napisal som tuto prvu vetu a uz je to spat na 26.5C

ten moj pes na to asi dycha alebo co....

som zvedavy aka bude v noci minimalna teplota,,, skoda len, ze mi to nerobi grafy :D

lleilla

inkognito,to je jeden z "mini" rozdielov s opacnym pohlavym-aspon moje pozorovania,ti zas vyzliekaju ponozky hned,ako je to vhodne,niekedy aj nevhodne :P

lost

v poste... pre teba? :)

to by bola sranda, ak by niekto zavolal cele zdravie :D

chudak ten moderator, by sa nahladal :D

[zruseny1]

nie nie:) neviem nic, iba co studuje, odkial priblizne je ... ale meno ani nic podobne- nemam sajnu
binghama a zuzic viac poznam..s nimi som si pisala aj mimo fora

lleilla

dobra vila neboj,budeme sa vsetci poznat osobne,teda ak mate cervene plavky-lost s havinom stavaju bazen,sme pozvane vsetky,slamky do drinkov uz kupene,uz len cakat na pozvanu v poste...

lost

Inkognito

no musis ho naucit na sluzbu vo dne v noci :D

ten moj, nepamatam sa kedy som ho vypinal :)

raz ked bola burka a nebol som doma.. cize on uz fici peknych par rokov :D

asi 1 rok

a to myslim doslova, nevypol som ho ani ked som ho hodil do rukasku

proste vo vlaku som ho vybral a ihned som bol na nete :) necakal som na zapnutie :D

len som otvoril ten display

sranda bola (stary ntb) ked mi nezapol display.... najvacsiu chut som mal vyhodit ho z iduceho vlaku :D bol zapnuty, ale display protestoval :D

[zruseny1]

sranda :) strasne vela dievcat spava v ponozkach, ja som tiez taka zmrzlina, ale aj bez ponoziek to zatial zvladam :))

dobra vila

Inko - jj, moze byt, z inych tem si mi skor povedoma ako z tejto. A to s ojkou je svanda, takze uz sa poznate aj osobne, ci?:)