Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

Inkognito

nj, vypne sa, tak ale dufam ze pobezi :D

PS: aj moj stolny PC ide uz roky 24/7 :)

problem len je, ze to je 100W/hod pripocitam k tomu aj iny PC, aj notebook, aj TV...a potom mozem prepisat oblicky na elektrarne..

dobra vila gn :)

lost

lleilla - guud laak :)

~~~~~~~~~~~

a ja uz asi tiez pojdem :D zajtra rano musim vstavat, priblizne niekedy rano, 8:17 :D

cas bezi :( kym este zaspim, ono vsetko to co som dnes zapisal, teda napisal, musim zapisat do hlavy, a este sa mi o tom bude aj snivat, inac vkucyni je o 1C menej :) cca, zjatra pomeriam presnejsie :D

ale pravdupovediac, najradsej by som chcel vidiet 3D graf, kde by bol kazdy cm kubicky zafarbeny do tepla/napisany kolko tam je C a vlhkost atd.. :D

proste mat kazdu info ktora sa da mat k dispozicii, kazda prachova ciastocka pod mojou kontrolou :D

aaach, G N : )

dobra vila

Deturence, idem ja pomaly pod paplon, tak vam prijemne dalej prijemnu diskusiu a iste sa tu coskoro stretneme, budem velmi rada!

[zruseny1]

:D
otazka- "coho sa najviac bojite?"
...koniec sveta, smrt, choroba...
Lost: ze nevypnem/nezapnem pocitac :)
su aj horsie veci lost :D nechcem nic hovorit, ale raz ti ten pocitac vypne nadobro, je to krute, ale je to tak :D

dobra vila

Vidite, take sukromne spravy by som na zdravi prijala...aj ked to tu nie je pre tie ucely, bolo by to velmi super. Alebo aspon prispevky, ktore by sa zobrazovali iba vam...nechce clovek tapetovat vsetko urcene pre xy ludi :DD.

lost

Inkognito

no chcelo byt to aj "Ž" po tom XY,Z :)))

no neviem :)

ja len velmi chcem vediet na com som :D

nemal som doma teplomer, zobral som ten z chladnicky a ukazovalo mi 26C - prekvapilo ma to :D ja ze mam tak 23C-24C

chcem sa donutit kupit si klimu :D to je celkom drasticka investicia... ale co uz :D

a k tym cislam ) no neviem :) to mas ak ov balistike.. ak ho chces trafit, musis velmi presne prepocitat a mierit presne :) inac to pojde mimo :)

neviem preco ale mam rad take presne prepocty :D ono zivot mi to neulahci, skor skomplikuje :D ale aspon som zaneprazdneny :D

(inac nie vzdy myslim na cisla, to len tak obcas :D napr.. idem po ulici a prepocitavam aka je pravdepodobnost ze sa stane nieco nepravedpobobne a tak :)))) :D )

lost

Inkognito

tak ja ti to prezradim, preco stale fici :D

ono ked ho vypnem, tak nemam istotu ze ho znova zapnem, on sa totiz zapina tak nahodne, kedy sa mu chce :)

a ked ho nevypnem, nemoze neuposluchnut ten prikaz ZAPNI SA :)))

sice obcas mi hodi "modru obrazovku smrti" (nuteni restart) ale inac je beziaci :D

ja mam obcas take divne myslienky, vtierave, ze ... napr mi vybuchne pocitac, alebo exploduje LCD a zabije ma to a tak :D asi tu sedim uz pridlho :D

26.4C :)

[zruseny1]

mne hovoria ze beriem cisla moc vazne, ale to este nevideli teba lost :D (lost, ty si zena!)
co mas z toho ze je XY celych Z stupnov celzia:D je teplo a hotovo:D napi sa niecoho studeneho :)