Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

dámy a páni, som nútená vás opustiť //-: spolubývajúca by asi chcela ísť už do hajan a musíme si tu otvoriť balkon, lebo tu je nenormálne horko.... pyžamo je človeku na nič... no a keďže mušky a iná hmyzoidná háveď rada lieta za svetlom, treba urobiť tmu.... hmmmm, ale nebuntošte tu dlho bezo mňa , oukeej? (:

ojka

ja som tiež veľmi rada, že sa ukázal, a aj že zuzic prišla kuknuť (: ako za starých časov... ešte keby denz či kariol prišli... fúha (: datelinka, milli a ostatné baby (:
inko a že sa nehanbíš, takto nás tu skoro celý rok zanedbávať ((((-: no no no
lost, to vieš, človek sa učí na vlastných chybách... keď mi zopár krát neprešiel príspevok, tak som kopírovala už všetko a ostalo mi to do teraz... tiež sa ešte niekedy pri tom prichytím (-:O

lost

ojka

TESTUJEME, to je to spravne slovo :)))

dobra vila
esej je dobre nakopirovat do pamati "ctrl+c" keby daco :)

no a predstav si, ja pisem kazdy druhy prispevok esej pomaly co mam ja povedat :D ono clovek tu myslienku dostane von len raz a je fuc :D

[zruseny1]

ved aj mne sa to stavalo casto :) a potom som uz nic nenapisala...
juj ja som inak taka rada, ze sa aj bingham ukazal :) ja len dufam, ze zase tu nebudem zavislacit... ale uz som asi na tej kolaji :D a to som bola skoro rok! cista :)

ojka

dobrá vila, jeeej, to až tak si si tuto temu obľúbila? (-:O si ma veľmi potešila.... ale inak, jak ten čas rýchlo uteká, však na jeseň tomu budú už dva roky ((((-: inak, to si ale pamatám, že boli noci, čo sme fakt prekecali a viem, že s binghamom sme zopárkrát ani spať nešli, že to by sa nám už neoplatilo :DDD ach (:
tssss, inko, to jaká spravodlivosť, ja si nikdy nepamätám, že by mi tam text ostal :D keď som nezabudla, tak som si ho dopredu preistoto okopčila,ale keď nie, tak aj jaj ... (:

dobra vila

Inko, u mna to tak neslo, ja sa tiez pamatam na tie casy, co ojka spomina...raz som napisala hotovu esej a fuc. to bolo radosti

[zruseny1]

Laurina a co studujes?:)
ojka, mna tiez ide roztrhnut, ked mi po niekolkominutovom tukani vyhodi chybu...ale ked das moznost "späť" tak ti to ukaze stranku pred "padom" stranky, aj s tym textom, tak si ho len skopci :D teda, aspon u mna to tak funguje :D

dobra vila

ojka, ved ja sa pamatam, ako som sa uprimne tesila ako male dieta, ked sa vytvorila tato tema.... tiez som ponocovala a ked sa to objavilo na ploche, oci mi zaiskrili jedna radost :DD. A kolko sme vtedy kecali, vtedy som bola kazdu noc velmi dlho hore a ty a Lleilla najcastejsie ste mi robili spolocnost :D.