Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost... iba teraz protestuje, je zapnuty treti den vkuse, ani sa mu nedivim ze tak huci
ale tie obrazky mi nic nehovoria, rovnako ako pocitace a ich sucasti :D smola, no :)
Ano, ano :D. Aj ja som mala take teple, co ma akoby pichali, no tie by mi bodli v zime, mne je stale zima :-/. ani len jeden paplon mi pocas zimy nestaci. A nepovedala by som ze zly krvny obeh, no ktovie. A nemas rada ruzovu?:D Lebo ja sa priznam, dost dlho som mala proti tej farbe vyhrady, asi som sa z nej v detsve presytila, ked muselo byt vsetko RUZOVEEE :D.
Lost-vsak si odskoc, nie je to tak daleko...ja by som si dala za vagon inych sladkosti...ale tie su cez Atlantik, tak nvm, nvm :D
dobre vila- no ja, bingham a datelinka-to bola kapitola sama o sebe..jasne, ze som bingiho poznala aj predtym, nie len teraz :))))
hmmm.. myslim, ze predminule leto som zavitala na zdravie prvykrat, takze tu nie som novacik...
neskor sme nejak cez binghama zistili, ze s ojkou studujeme na tej istej skole, dokonca sme rovesnicky atd atd...a potom som aj ja veru dost casto v tejto teme obsmrdala, tiez si ta nepamatam, asi sme sa obchadzali :) pretym sme s deckami strasili dlho v jednej teme, povodne zalozenej na temu "krcne mandle" :D ale my sme si z nej spravili vlastnu telenovelu :D
Lleilla je tusim prava Prazacka :D, alebo ak nie prava, tak aspon Prazacka :P. Leilla, bez ponoziek neviem zaspat ani ja, nohy mrtvolne studene, je mi na ne kosa, a darmo zakryjem paplonom a obalim...chce to ponozticky.
Inkognito
pisti len ked je horko, ci len tak vzdy?
mozno je tam vela prachu a mozno sa chudak ani on nestiha chladit :D
preto mam notebook s 2 chladicmi :D
i ked asi len 1, ale "vyfukov" ma dva.. aka sranda..
a nie len ojkina kamoska sa prevaluje, ale uz aj moj pes :D
on sa prevaluje vedla mna, ma tu vankus a potom vzdychne :D uplne ako clovek, ked sa snazi nejak nenapadne prejavit nespokojnost :D to skoda ze neviem napisat pismenami :D