Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

ale to je blbost lost..ked raz rozumies matike, tak sa to len tak nezmeni :)
povedz narovinu, ze sa stal z teba lajdak :D

lost

inac, este za mladi, ked ma rodicia vyhadzovali spred PC.... tak som chytil notebook a zobral ho pod perinu :P

vychadzalo mi to celkom dlho, ale klasika, rodicia si vzdy nasli dovod preco VTRHNUT do izby, napr vyvesit pradlo na "moj" radiator, cca o jednej v noci...

ojka

inko, krížovky mám aj teraz pri sebe :D žeby som si pod perinou zapla baterku na mobile? :D
no dobre, ale už mi to moc kecá, padám, lebo kamoška sa nejak prevaľuje na posteli, majte sa (-:O

ojka

lost, ja nepadam do spánku, pozor na vec... ja som nútená vedľajšími okolnosťami nechať vás tu bez dozoru :DDDD

lost

to je asi trauma z dectva :D

ked som mal 4 roky, Udajne som bol "dobry v matike" no ked som dostal PC, matike som prestal chapat :D az tak, ze som to vzdal celu VS :D

tak ale taketo blbosti ma zaujimaju :D aspon sa da z toho robit pekny graf :D i ked nie je na nic :D ale je to zaujimave :D uz len z dovodu, ze to takmer nikto nerobi :D

[zruseny1]

no ojka este neupadla do spanku, musela sa vypnut kvoli spolubyvajucej :)
podla mna si bude este pod paplonom lustit krizovky :) toto je pre nu este moc skoro

ojka

inko, máš moju pochvalu, len tak ďalej ((((-:
uff, sieťky na okná? taký luxus si predsa naše školské intráky nemôže dovoliť... tie elektrické veci sme tiež neskúšali, ale ako sa tak zletnieva, tak asi budeme musieť....
hm,žeby som ju fakt poslala von? :D ale tak taká zlá zasa nie som, dosť tam fúka, by do rána odletela :DD
tak sa tu teda pekne majte pre dnes, a sekajte dobrotu....
lost, potom napíš, aké boli konečné °C, sama som zvedavá (:
tak teda ako píše lost: "gn" (: