Prečo ešte nespíte?

lost

ojka, no ja som bol pravy opak :D:D

napr : hodina dejepisu, ja som bol CISTY a len som pozeral na peracnik a zastupkyna btw nas ucila, dobehla ku mne a otvorila peracnik atd.. hladala ,hladala a nic nenasla :D to bol super pocit :D

ale ked som mal tahaky, napr na matike (mal som rozne "kody" ako pisat dlhe priklady na velmi maly priestor na PC a mat dobru znamku :D ) spoluziaci na mna pozerali ze "co to je ? :-O " a tak som im vysvetlil ze ak osa to cita a hned brali ako horuce zemiaky :D:D

tusim ze jeden z nich si to odlozil aj na pamiatku, ach, aka tam je premlacacia doba pri pouziti tahakov? :D

dufam ze mi nezoberu maturitu :D (ale to nebolo na nej)

ale vzdy som pouzil skusenosti z pokru na tahaky :D proste treba byt taky ze "co je? ja nic :D " proste (c)hladnokrvny asi :D

raz sa mi stalo, ze som mal tahak, VIDELA mi ho, ja som si to avsak sikovne nejak skoval a prisla ku mne, len neviem ako to dopadlo, skoda..

raz jeden spoluziak za mnou poslal tahak spoluziakovy predomna a ucitel ho chytil, a potom povedal nech sa prizna ten kto to urobil, inak pojde ku RAFOLOGOVI :D zistit kto to bol (ten psoluzia ksa priznal :))) )

ja som robil aj ine haluze, ale to verejne radsej nie :D ale nie vsetko mi preslo :) skoda no.. preslo by mi, ak by zavidiaci spoluziak nenaabonzoval, tka blizko som bol, to by bol zivotny uspech :D

Adenka31

ojka

S tými horami úplne súhlasím :) Bez hôr by to bolo o ničom..a hlasujem aj za nejaký super gotický kostol...kňaz tam byť nemusí, ale treba aj nejakú takú kultúrnu budovu :D

[zruseny1]

ojka, cim dalej ta citam, tak tym viac sa utvrdzujem ze si moja krvna skupina :D my mame strasne vela veci spolocnych...do zoznamu zaradujem aj hory:P ... more ja tiez nemusim :D

Adenka31

lost

To si asi založím aj prasiatko! :)

Inak k tomu "ťahákovaniu" ja som teda podobný prípad ako spomínaná neznáma spolužiačka..teda niežeby som očervenela alebo čo, ale v živote som nemala ťahák :D

[zruseny1]

super lost, tak mozeme podpichovat dalej :))) ale keby tu bol bingham, urcite by sa ta zastal, takto mas smolu :)

takze kedy to strazim toho tvojho havina? ozaj... ako sa vola, ak to nie je tajomstvo.. stale ho volas iba "psik"

ojka

hm, aj ja chcem teda ostrov , či poloostrov, či čo to bude ((((-: ale chcem aby tam boli aj nejaké riadne hory... lebo len more a pláž, to musí byť podľa mňa riadna nuda...

ojka

inko, no dobre, tak ho už nebudeme trápiť... lebo on bude zatĺkať ďalej :DDD ktovie čo chcel tým videom naznačiť ((((-:
lost, ja som zasa mala jednu taku spolužiačku, ktorá len ked pomyslela na to, že by niekoho "odžubala", oklamala, či použila ťahák v škole, tak ona príšerne celá z červenela a profesorky už hneď vždy vedeli, že ktorá bije.... no nechcela by som (-:O