Prečo ešte nespíte?

lost

tak za toto uz nikdy nepojdem do KFC, maju nekvalitne pohare! a ani do macdonaldu.
teda pokial ma tam niekto nepozve :D
ale sam seba pozyvat tam uz nie :D
a dost :D:D:D

lost

a sakra...

teraz som si vsimol, ze par dni stala fanta z KFC v tom papierovom pohari a ta fanta presiakla :D

NA SEDACKU!!!!!!

faaaaaaaak

a teraz je tam ruzovy kruzok :)

a nejde to dole :D

ma niekto nejaky napad, ako to dat dole? :)

ono to asi fakt nepojde, zabol som sedacku :D vykrvacala farba...

asi ju teraz celu namocim do fanta kupele, a bude ruzova :) ale to asi asi niekto vsimne...

toto bola kruta dan za lenivost :D ani nie ze lenivost, ale zabudlivost :D ako som mohol zabudnut, ze som tam polozil fantu, ja som to nevidel, to bolo v mrtvom uhle :D

lost

dnes... to co som mal vcera, resp. v sobotu, vlastne v piatok, teda myslim vo stvortok, ehm........ :D

upratovat :D

uz mam 30% hotove :)))

le neste nevidim koniec :D vzdy si hovorim, aha, uz som tak blizko a potom pozriem ze , ehm ani zdaleka :D

najhorsie je, ze velmi sa mi do toho nechce pustit :D tych 30% bolo len bezny bordel, ako riady atd.. avsak tych 70% je rozmotanie PC kablov :D a najdenie miesta pre roznu drobnu elektroniku co som v poslednom case z netu pokupoval :) uplne ze elektronicky odpad :D najradsej by som to vyhodil :D

ojka

diky lost, pravdu máš (: ešte to nejaký deň potrvá, ale treba byť trpezlivým (: a to aj pri lúštení kodov :D možno raz na to len tak kukneš, a ti to z ničoho nič trkne ((: čo budeš dnes robiť?

lost

no ak uspesne zudravovanie :)

predsa len ten proces uzdravenia je asi najlepsi na celom vsetkom :) clovek konecne "ziska" spat "svoje zdravie" a svet je hned farebnejsi :))

lost

ojka

este som to nerozlustil :D
to je asi tak zakryptovane, ze uz "fx kryt" nikdy nezistim co to bolo :D

bingham
no ja spim vela :D ale to zo sna - mozno som namesacnik, ked pisem se mv noci, netusim :) lebo vela si toho nepamatam a potom rozmyslam po prebudeni ze kde som...

ojka

ahoj binghi, dika za povzbudivé slová ((: ono, ešte bolieť bolí, ale vidno, že opuch už nie je taký výrazný,...tak sa veľmi teším (: