Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a sakra...
teraz som si vsimol, ze par dni stala fanta z KFC v tom papierovom pohari a ta fanta presiakla :D
NA SEDACKU!!!!!!
faaaaaaaak
a teraz je tam ruzovy kruzok :)
a nejde to dole :D
ma niekto nejaky napad, ako to dat dole? :)
ono to asi fakt nepojde, zabol som sedacku :D vykrvacala farba...
asi ju teraz celu namocim do fanta kupele, a bude ruzova :) ale to asi asi niekto vsimne...
toto bola kruta dan za lenivost :D ani nie ze lenivost, ale zabudlivost :D ako som mohol zabudnut, ze som tam polozil fantu, ja som to nevidel, to bolo v mrtvom uhle :D
dnes... to co som mal vcera, resp. v sobotu, vlastne v piatok, teda myslim vo stvortok, ehm........ :D
upratovat :D
uz mam 30% hotove :)))
le neste nevidim koniec :D vzdy si hovorim, aha, uz som tak blizko a potom pozriem ze , ehm ani zdaleka :D
najhorsie je, ze velmi sa mi do toho nechce pustit :D tych 30% bolo len bezny bordel, ako riady atd.. avsak tych 70% je rozmotanie PC kablov :D a najdenie miesta pre roznu drobnu elektroniku co som v poslednom case z netu pokupoval :) uplne ze elektronicky odpad :D najradsej by som to vyhodil :D
diky lost, pravdu máš (: ešte to nejaký deň potrvá, ale treba byť trpezlivým (: a to aj pri lúštení kodov :D možno raz na to len tak kukneš, a ti to z ničoho nič trkne ((: čo budeš dnes robiť?
ahoj binghi, dika za povzbudivé slová ((: ono, ešte bolieť bolí, ale vidno, že opuch už nie je taký výrazný,...tak sa veľmi teším (:
ahoj ojka...no vidis ze uz je to v pohode...a o dva dni...sup znova na korcule :))