Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka
Ale chorá som :) Teda skôr unavená :) tak mám voľno konečne :)
Adenka,tak to dodatočne želám všetko najlepšie (: a prečo ťa lekárka vypísala na PN? tak poctivo sa lieč teda !!!
Lost...neblázni, to tak často si bol u nich? varený-pečený? to ani zdrave nie je, no no no :DDD
Lauri želáme pekný deň, chvíľu odpočiň ((((-:
lost
Nie dnes, ale aj tak ďakujem moc :)
ojka
Pred týždňom boli :) No ja som ráno bola u doktorky, tak ma vypísala do konca týždňa zo školy (môžem spať do aleluja :) )No a teraz snorím na nete nejaký dobrý film :)
A ty čo?
lost, no ja bych na tvojom mieste radšej nepapala ani botasky, ani nič z KFC či MCD. ... mne to tam nejak nevonia (-:O ale som zvedavá, ako dlho ti to vydrží :DD
hm, moje plány na dnes,.... akurat som sa teraz pristihla, že som cca 2 hodiny prespala (((-: to bude kapánek tými liekmi ... hm, už som bola aj 2 razy na vrátnici po vysávač a vždy mi ho niekto vyfúkol pred nosom, to nie je fér, ja sa tam dnes už tackať po tých schodoch nejdem :DDD
Adenka,... a čože to čítam? (: kedy boli/sú tie narodky? (: aký si inak dnes mala/máš deň? (:
haha že tu ešte nenabehli fanatici na koniec sveta :D (inak dožila som narodenín ^^)