Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Inkognito
Toto mi presne hovorí aj mamina :) Ale keďže my dve žijeme skôr internátne, tak som sa naučila :) A baví ma to :D Teda pečenie, varenie moc nie, pretože pri pečení mám takú teóriu, že je jedno čo do cesta nahádžeš, vždy je to masa :D A ešte sa mi nestalo, žeby sa môj koláč nedal jesť, takže až taká somarina to nebude :)
adenka... ja milujem jablkovy kolac.. teda lepsie povedane strudlu :D
ale uplne na sto bodov u mna vyhrava zemlovka, jednoznacne. tu nic neprekona :D
Adenka, no v tvojom veku (ak si dobre pamätám, tak si gymnazistka) som ani nevedela čo je to varecha... a potom prišli tažké intrákové časy a teraz už by som si trúfla na hocičo :)
ty si iná šikula :) hlavne to človeka musí baviť... ale aj tak sú muži lepší kuchári :) chcem kuchára :D
inak ako je možné, že doma sa mi jedlá podaria a v Bratislave to nikdy nie je také chutné... čo tam predávajú inú múku :D alebo čím to môže byť???
Laurina22
Aj mňa veľmi teší :) Ja som Aďa ale po domácky Adenka :)
smajliQa
My sme mávali každú nedeľu jablkový koláč :D Po mesiaci som na pol roka prestala jesť jablká :D
počkajte, príde lost a zase bude kňučať, že mu tu robíme chute :)
Inkognito
ja som dokonca piekla koláč, čo bol bez vajíčok :) A vôbec to nebolo poznať :) Inak do cesta dávam lyžicu slivkového lekváru a je potom krásne nadýchané :) Asi si zajtra niečo upečiem :D
ojka
To si ja sem tam čosi napíšem keď mám slabú chvíľku (neverili by ste, ako sa tým dobre ventiluje) a tak som chcela počuť názor slovenčinárky a ona ma nahovorila nech to pošlem :) A áno, diplom :)
no, ja tiez kazdy den uz tyzden papam polievku slepaciu. koxo, jak ja ju nemusim :D
no a mam len dvoch ludi... a si tu pisem, a notas ma uspava.. aaaaa ide dalsiiiii.... :D