Prečo ešte nespíte?

smajliQa

adenka, vies, jak mali v lidli ze azijsky tyzden... joj, tak som tam nabehla, a hladam hladam,,, a vies co tam mali?? akurat SENZA WASABI.. vies tie chipsy.. nom!!!! tak nic teda!!!

Adenka31

lost

Čo je to za film? Aký žáner? Stojí za to pozrieť? :) [posledné dva filmy čo som stiahla som hneď aj vymazala, asi tie ohlasy na filmových databázach neklamú :/]

Adenka31

smajliQa

Wasabi? hmmm...také dobráňé wasabi že originál asi len takých tých stránkach s japonskými vecami (tie často okupujem ale rozmýšľam tuším som to tam aj videla :D)

Adenka31

Zajtra?...Zajtra mám ísť do školy hovoriť prejav [áno správne, zas škola! :'( ] a to už idem na druhý pokus [som strašný trémista, prejav si napíšem na jednotku ale poviem ho tak na 4- :D]
A potom sa snáď už dostanem aj do postele :)

lost

Laurina22
Pozeral som film, A Beautiful Mind. Nevedel som ze bude mat az nad 2 hodiny :)

Inkognito, no v horku sa ani jest neda :) ale snazim sa to "nevidiet" tie casti kde pisete o jedle

zajtra budem mat vyprazany karfiol, a ani ho nemusim prazit, vyprazit, obalovat, nic :D

to bude na obed, co na ranajky, to neviem :D asi budem musiet ist po tyzdni do obchodu :) i ked.. wait a minute, este mam zopar tuniakovych konzerv :D to bude OK :D

inac, vzdy ked so misiel do KFC, tak v 95% az 98% som si daval (nechcem pisat, lebo ma to moze identifikovat) a tak, tam ta baba sa ma nepytala ze "co to bude?" ale pytala sa "hot wings?" (priklad) a uz som nemusel ani hovorit co chcem :D :D avsak v KFC ma uz neuvidia :D i ked, ked hccem ist do obchodu, musim prejst popri KFC!!! :D to bude provokacia...

smajliQa

ludkovia, kde kupim normalne wasabi???
take ze fakt aby tam bolo aspon 80 percent wasabi...
lebo to co tu predavaju v tych tubach a tak, tak to je tak maximalne chren...

ojka

ženy, ja som hladná :DDD ach, jaj....
Adenka,... tak to je najhlavnejšie, že ty si spokojná ... (:
a aké máte zajtra plány? (:

Adenka31

ojka

Ono to nie je na vydanie, to by chcelo niečo prepracovanejšie...hento som písala skôr na vycibrenie štýlu a upokojenie mysle, teda to tak aj patrične vypadá :) To je také hlavne pre mňa :) Ale som rada, že som sa dala presvedčiť aspoň na tú súťaž :)