Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
sak ale vies... ak tu nikto nie je, tak co tu budem do stropu pozerat :D
sice mam tu net, aj telku.. ale ja telku moc nemusim. nebavi ma...
Smajli,.... fíha, tak to tam máte zaujímavé móresy (: ale tak na druhej strane, dobre vymyslené (:
ojka .. pravidelne :D:D:D
ja ked tu nikoho nemam, tak som zamknuta.. vies, tu si ludia musia zvonit,,,
no a ked tu nikto nie je, tak hejsa rupsa na sedacku a uz si aj spim :D mam tu aj deku :D
Adenka, fúúúúúha, klobúk dolu... si zožeň sponzora a šup do vydavateľstva ((((-:
smajli, a už sa ti stalo, že si niekedy v práci zadriemala? (:
boze zacinam byt hladna :D
smajliQa
Wow! Tak už neznie ani ako bábovka, ale hotové kuchynské umelecké dielo :) Iste bola výborná, samé dobré ingrediencie :)
Inak neviem či ste si všimli, ale chutnosť jedla sa dá zistiť aj bez ochutnania. Podľa vône :)
adenka,,, sak aj ta kokosova babovka co som robila, vies aka dobra,? fuh... proste si predstav babovku klasicku, a som dala dovnutra vela vela vela kokosu a rum :D a nastruhala som tam celu cokoladu.. no krasa :D
ojka.. ja som krupierka... ale ked nemam pracu, tak mozem byt na nete... a veru, len dvoch, takze mam klidek :D
ojka
Hmmm...ako to povedať...ono je to vlastne taký 150 stranový príbeh o takom angliskom dievčati čo hrá na flaute :) Ale do tej súťaže sa posielali len 3 A4 takže bolo veľmi ťažké vybrať si :D
smajliQa
U mňa z koláčov bábovka :) najmä tie spodky také hrubé, tie majú vždy inú chuť ako zvyšok :)
Lauri (: dobru noc a kopec síl do ďalšieho dňa želám (:
smajli, len dvoch? noooo, tak to tam moc živo nie je (-:O to si v nejakej malej kaviarničke? (:
Adenka, no šikovnica si ... a o čom si vlastne písala, ak to nie je tajomstvom? (:
inaaaak, ked je reč o jablkových koláčok, tak tie ja fakt nemusím... živé jablčka, spapam, ale tepelne upravované, a k tomu ešte oškoricované, tak to teda nie (-:O