Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
taaaaak to splnom nebude ((-:
ojka...na tom mojom včerajšom nepodarenom koláči, do ktorého som zopár ingrediencií zabudla pridať :) náhodou je úplne v pohode..a celý len môj :D nikto ho nechce...
spln až 16teho :)
Adenka ale ved ty by si mala byť "chorá", nie?:D sa nebojíš, že ťa učitelia v meste stretnú? :)
Adenka, fíha, to čo ti vyparatili.... ,inak, to máš pri splne nejaké divné chute? či? :D
Inko a na čom dobrom si teraz pochutnávaš?
Keď hovoríte o tom jedle, tak ja som dnes išla cez pol mesta zas na parížsky šalát, ktorý vlastne ani nemám rada :D Asi bude spln :D
ojka...žalostne málo som toho pojedla :D nemala som kedy...teraz to doháňam, ale vôbec to do mňa nejde:D
Ale klasicky ma zas v škole naštvali a to som tam ani nebola...radosť...a taký pekný deň dneska :) Asi klasická daň za radosť už to inak nevidím :)
Ahoj Adenka, a čože to čítam? nebodaj sa ti dnes dobre nevodilo? či? hlavu hore (:
Brý večer vospolok :) Idem sa sem potešiť po tom dnešnom dni...Ako sa vám darí? Dúfam, že lepšie ako mne :o)
inko, (((((-: ty vtipálek ....že Ačka :DDD na také už dávno nefrčím (; čo si dnes vtipného pojedla?