Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
smajliQa
Nie je vôbec za čo :) v týchto východných vodách som ako doma :D
lost
No, čo sa týka tých hodnotení, tak sa zásadne rozčuľujem pri animákoch...Úplne mi to niekedy príde, akoby to hodnotil človek, čo práve prišiel zo svojej stereotypnej práce, do svojho stereotypného domu vo svojom stereotypnom živote, pozrel si ten nejaký XY animák a potom tam písal, ako tomu chýba humor...Takže máš pravdu, záleží to výrazne od tej "chuti" :)
jej adenka dakujem :D to je akaaa dobraaa straaanka :D
idem na to...
ojka veru, milujem ked vsetko na co mam chut najdem v zahrade :)
vzdy idem k nasim, a to je teda pochutnanicko..maju :
jablka, ceresne, vysne, orechy, maliny, hrozno, marhule, rybezle, egresne, slivky, jahody, .....
a hlavne pazitku, paradajky,redkovku a hlavkovy salat :D
eeeeeeej, melon, to som už dávno nemala (-:O už aby bolo také riadne leto... to bude samý melon, domace jahôdky, čerešne, hrášok, paradajka, paprika, uhorky.... jaaaaaaaaj, to sú super časy (:
Adenka31
No po slovensky sa to vola Cista dusa.
Poradila mi ho Laurina :) cize stoji za to :)
ked som to hladal, nasiel som to v kategoriach "mind fuck" (ehm , zaujimavy nazov)
avsak, to je take, ze zo zaciatku ten film nedava velmi zmysel, ale ku koncu sa vestko vysvetli (ale aj pocas, torsku) a 8.0/10 hodnotenie je velmi relevnatne podla mna :) (no250ty film podla rebricku ma 8.0 hondotenie, i ked - toto hodnotenie je nanic, ak ma clovek inu chut ako "vacsina")
avsak mal 135 minut :))
ojka ved toto :)) ja tiez rozmyslam do coho tu kusnem, ked som tu do rana.. a nic tu nema,,, len psenicne chlebiky.... a kusok melona ... ale asi kakao to isti ako kazde rano ,..
lost, to je ten, kde hrá Russell Crowe? Krásny film, že ? či aké máš z toho dojmy? (:
eeeeeejha, ale tak stále odolávaš tomu KaEfCečku? (((-: tak držím palce, len tak ďalej (:
Adenka, prejav? brrrrrrrrrr, na také veci ja fakt tiež nie som //-:
smajli, ja tu mám tiež konzervu tuniaka, ale hm, keď zjem teraz, tak čo bude na raňajky? :D
smajliQa
Jasné, že viem :) To som mala krajšie dni než Vianoce :) Som nakúpila nudle na rámen :) Už ho len uvariť...