Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
čiže ho mať nebudeme
ale teoreticky, keď budeme mať v piataku same Ačka, tak ho možeme mať :)
smajli... ach, tak to ti prajem, nech ti to tam rýchlo uletí,... ale určite máš toho teraz na pleciach veľa,...
inko, čo si :D hm, rozmýšľam do akého priemeru je teda červený diplom + nemôžeš mať E,... ale tak ja to len tak z brucha napísala... (-:O ja som rada, že som postúpila do ďalšieho ročníka, čo tam po inej farbe diplomu (:
to je blbé, ale tu ti prejde čas rýchlejšie :)
inko.. aj do rana :(
ojka... veru stale teraz.. dva tyzdne v kuse... pretoze cele vedenie aj s kolegom je na dovolenke v turecku.. ach!!! takze SMAJLIQA ala prevadzkarka :D
ojka:) jak to? veď ja mávam samé B a jedno C a červený nebude:D D ale mne je to fuk :))) aj som rozmýšľala, že si to C pôjdem opraviť, ale nebudem tam trapošiť nie? :)
no dlho ti ta euforia nevydržala :D ja som si pripijala na susedove meniny...vlastne ešte aj moje dávne sme zapili, takže ja sa dnes už len rehocem :D celkom fajn pocit po dlhom čase :)))
teraz večer pracuješ?
smajli, tak v práci... to každý deň máš takéto fušky? /-:
www.youtube.com
smiech - liek (:
pekný večer želám (:
lost, mňa ten nový zéland napadol tiež ako prvý :D
inko ja zbieram v priemere Cečka, sem tam sa aj lepšie podarí.... ale ešte stále to môže byť červený diplom (((((-:O
Lauri, a čo máš so znamienkom? sa ti natrhlo? /-:
smajli, taká vysmiata , tipujem, že v práci asi nie si :D