Prečo ešte nespíte?

ojka

smajliqa, no padali, ale tie prvé sa objavili tak mesiac, mesiac a pol dozadu a to narobilo šarapatu ...
inak, ja tiež môžem animáky, to je moje..... a potom mám veľmi rada také psychologické i kapánek mysteriozne filmy, v tom sa priam vyžívam (: taaaaaakže fontanu teda určite pozriem (:

Adenka31

ojka

A jednoznačne vytvorili dokonalú bublinu :) Ale to pochopíš až keď si pozrieš :)

vysvetlivka :D :
frčím na bublinách a bublifukoch-úchylka :D

lost

Fontána, nevidel, ale pozriem, napr zajtra, ak prezijem den :D

Adenka31,
ja som uvazoval ze zacnem anime pozerat a to z jedneho dovodu, to ma snad nekonecno casti :D a ked sa mi apaci nejaky serial, mam rad ak by bol nekonecny :D (alebo aspon tisice casti :))) )
avsak, nejak som si nevedel vybrat ten spravny, tak som este nezacal :)
jedine tak simpsons, alebo futurama, oggy a svaby, a tusim ine ani nie zatial :)

Adenka31

ojka

Fontána je fajn :) Len k tomu treba zmysel pre fantasy, dobrú (veľmi dobrú) náladu a chuť rozmýšľať :) Ja osobne tento žáner až tak nemusím :)

No ja zásadne animáky :) A potom také tie z kategórie 19th century :) A inak asi všetko okram psychologických a hororov :)

smajliQa

no tak inak co sa tyka kung pao a tychto veci, tak to nic neprekonaaa :) milujem cinske restiky a azijeske bistra... mnamy

ojka

tak , tak, smajli, hovoríš mi z duše, jaaaj, teším sa, teším ((((-: len dúfam, že niečo z tej úrody aj bude... lebo nás navštívil krúpec a mráz zasa v tú najnevhodnejšiu dobu //-:
lost,veru silný.... ja som to už videla zo 3 krát a neváhala by som si ho pozrieť zas (-:O
na akých filmoch frčíte vy? (:
videli ste film "Fontána"? kamarát mi ho nedávno odporučil, tak že či sa to oplatí zháňať (;