Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ahoj :) dobre sa vyspi.. aj ja vas opustam mile slecny, lebo mam pracicku... hodte nejaky dobry tip na filmik zatim :))
Ako vždy mi tu s vami bolo super :) Úplne sa mi vrátila nálada z rána :) Ďakujem moc za spoločnosť :)
Idem ja snívať o prejave :D Do rána sa niečo musí stať a ja to poviem bez koktanie a trasľavého hlasu :D
Dobrú noc, krásne sny :) A dúfam, že sa tu zas večer vidíme :)
Pekný deň zajtra
no akoze je to tiez take mini psycho :D ale v podstate ani ne psycho.. je to film. ale ma asi 5 koncov :D
Smajli, tak ten som nevidla... podľa obsahu ma síce nejak neupútal, ale tak nooooo, odporúčaš? (:
smajliQa
Nie to som nevidela ale ten názov vo mne evokuje, že ju iste naháňajú nejakí zombíci :D A určite to má psychozápletku :D Niečo v štýle, že padne do okrúhlej jamy a je ako rybička v okrúhlom akváriu (ehm čitý tip :D )
inač, ja som jaká truba :D
ja som doteraz myslela, že si myslela, že to "Memento a Fight club" je jeden film :D no ale už som pochopila (((((-: videla som oba (:
Ja som Memento pozerala s 38°C teplotami a teda to bol ozaj kultúrny zážitok :D A rozhodne je to psycho, ale kto také ľúbi, je to pre neho dokonalé :)
a videli ste ze: LAURA BEZI O ZIVOT?? :D
Adenka, tak to som videla ((((((((-: ale ďakujem, som otvorená ďalším návrhom....
a to nie je psychotina, to je len ehm, taký film iného žánru :D
ja som to videla :D kokos, ale musim sa priznat, ze osm to pochopila az na druhy krat :D